PROMO: Otvara se nova suvremena dvorana u sklopu Fitness centra Body Art – Pozivamo sve trenere zainteresirane za vođenje grupnih treniga

Datum objave: 19. 3. 2015. | Kategorija: 034, Promo

1

POŽEGA – Ako ste odličan/a trener/ica grupnih treninga (sve vrste treninga dolaze u obzir) i želite raditi u Požegi, javite se na razgovor u Fitness centar Body Art, Sokolova 45, Požega ili na telefon 034/273-000 od 10:00 do 14:00. “Nova dvorana je spremna za Vas! Jeste li Vi spremni za nas? ” poručuju iz Fitness centra Body Art.

“Što se tiče dvorane radovi su pri samom završetku. U travnju će biti i službeno otvorenje i počinjemo s grupnim treninzima. Dogovorili smo treninge aerobika sa novom odličnom trenericom Majom, a ja osobno ću voditi funkcionalne treninge. Dolaze svi grupni rekreativni sportovi u obzir, čak i borilački ako nisu natjecateljskog karaktera, kao i sportska joga i ostali. Također smo zainteresirani za iznajmljivanje dvorana što smo već imali upita, s tim da se moraju dogovoriti cijene ovisno o onome što se radi i ovisno o terminima. Otvoreni smo za sve oblike suradnje,” rekao je vlasnik i trener Fitness centra, Robert Međugorac, objasnivši o kakvoj se dvorani radi.

3

“Ovo je novouređen prostor koji je ciljano rađen i prilagođen za grupne treninge kakvih do sada nije bilo u Požegi. U travnju svim rekreativcima željnim treninga preporučujemo da dođu u Body Art jer smo mi poznati po kvalitetnim treninzima. Naši članovi će imati nove sadržaje i nadamo se uspješnoj i dugoj suradnji na obostrano zadovoljstvo,” rekao je Robert Međugorac.

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn