PROMO: OTKRIJTE MOĆ DOBROG NAKITA – Ljeto je ljepše uz unikatne modne dodatke MM designa

Datum objave: 09. 6. 2018. | Kategorija: 034, Promo

naslovna

POŽEGA –  Ulaganje u modne dodatke, prije svega, nakit, uvijek je dobro ulaganje. Jer, s pravom ogrlicom, naušnicama ili narukvicom, svaka vaša odjevna kombinacija uvijek može izgledati drugačije. Dobrog nakita nikada dosta, stoga tražite li modne dodatke sa stilom i porukom, jedinstveno kreativne, pronađite ih iza brenda MM design.

Dobro odabran nakit završni je touch na svakoj odjevnoj kombinaciji, pitanje stila i poruka svijetu. Modni je to dodatak kojeg je, posljednjih godina, dozvoljeno nositi svakodnevno, ukrasni komadić koji vrlo često, predstavlja i malo umjetničko djelo, jer, riječ je, najčešće o, ručnom radu. Upravo na taj način nakit izrađuje i Marija Mihaljević, vlasnica i idejna začetnica brenda MM design,  kreativne radionice i hobi ateljea u kojem nastaju sasvim posebni modni detalji.

mala 1 mala 2

Narukvice, naušnice, ogrlice, u svim bojama i oblicima, nakit pripremljen s pedantnošću i preciznošću, elegantan i sa stilom, primjeren za dnevne, večernje i posebno svečane prilike, idealan je poklon za svaku ženu, sitnica koja uvijek razveseli i kakvih nikada previše. Zna to Marija, stoga će, u dogovoru s klijenticom, prema osobnoj želji, ali i boji odjevne kombinacije, stvoriti sve što poželite.

nnn

Originalan i upečatljiv komad nakita, reći će vam i modni znalci, posebno dobro ide uz ljetne krpice i preplanuli ten. Stoga, Mariju i nakit brenda MM design potražite na sajmovima ili na facebook stranici FACEBOOK STRANICI i otkrijte moć dobro odabranih modnih dodataka!

TEKST: S. T.     FOTO: promo

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn