PROMO: Oktobarfest na slavonski način – umjesto u Munchen, navratite u caffe bar „Krigla“!

Datum objave: 05. 10. 2017. | Kategorija: 034, Promo

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

POŽEGA – Znajući da je Munchen predaleko, ali i da svaki istinski pivoljubac na dostojan način mora obilježiti listopad, caffe bar KRIGLA narednih vas dana, slaveći pivo, čeka na vlastitom Oktoberfestu.

Idealna je to prilika i za predstavljanje novog piva kuće, jednog od onih koje, kaže vlasnik „Krigle“, Mario Brižić, treba probati jer nudi fantastičan spoj okusa umjerene gorčine, prihvatljiv svakom nepcu. Poput okusa, jednako je primamljiva i cijena – 9 kuna za točenu „tricu“ i 12 za pola litre.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Uz pivo kuće, u caffe baru „Krigla“ narednih vas listopadskih vikenda, s ciljem edukacije, ali i širenja pivskih vidika, po sniženim, oktobarfestovskim cijenama, očekuju „Peti element“ Daruvarske pivovare, ponuda pivovare Medvedgrad, kao i vinkovački Valens, među znalcima sve poznatije slavonsko craft pivo. Riječ je o sjajnom pale ale-u, pivu takozvanog gornjeg vrenja, u čijem okusu možete uživati za samo 12 kuna. I tu iznenađenjima, baš kao i pivima koja će tijekom listopada „protutnjati“ kroz „Kriglu“, nije kraj. Dodajte tome glazbene goste, tematske vikende i činjenicu da smo u mjesecu piva… i vidimo se… Živjeli!

TEKST: S. T.     FOTO: D. P.

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn