PROMO : OBRT MAĐARICA – Uz dobre kolače, ljepše su i slađe i uspomene

Datum objave: 27. 6. 2016. | Kategorija: 034, Promo

N

NOVA GRADIŠKA – Baš poput fotografija sačuvanih u albumu i kolači i slastice oduvijek su bili put ka uspomenama. Jer, već nakon prvog zalogaja, prisjetit ćete se svih onih lijepih, ali i manje lijepih životnih trenutaka u kojima utjehu tražimo upravo u slasticama. Osim toga, i znanost je odavno potvrdila blisku vezu između slatkog i endorfina, hormona zaduženog za sreću.I mada u svakom trenutku, kada je riječ o kolačima i slatkom, nepogrešivo znamo što nam se sviđa, a što ne, izabrati pravu majstoricu, u trenutku kada kolače peku gotovo svi, nije ni malo jednostavno.Ipak, rješenje je tu, nadomak ruke. I skriva se iza naziva „MAĐARICA“.

Osluškujući zahtjeve tržišta, ali i sve profinjeniji ukus i nepca sladokusaca, svjesna sve veće konkurencije, ali i slastičarskih standarda, Emica Ivković, vlasnica obrta „Mađarica“, vrsna majstorica od kolača, bruseći zanat, putujući po sjamovima diljem Hrvatske, svakodnevno ulaže u vlastitu vještinu, ali i marketing. Jer, osim kolača koji pozivaju na još, važno je biti prisutan i dostupan, ali i ponuditi uvid u slatko carstvo iz bajke. A, upravo tim prostorima vodi vas nova službena stranica Obrta Mađarica , na kojoj, zahvaljujući bogatoj foto galeriji, bez rizika od suvišnih kilograma i dodatnih kalorija, za čas možete složiti ponudu iz snova kojom ćete oduševiti drage goste svih svojih svečanosti.

slika43thumb

Osim toga, upravo su kolači ono što se s posebnim nestrpljenjem očekuje, ali i glavni ukras svakog stola. Znajući kako je tradicija uvijek dobar i inspirativan izbor, „Mađarica“ se ponosi velikim izborom starih, slavonskih kolača, sitnih kiflica kakvih se sjećamo iz bakine kuhinje, ali i praca, čupavaca, breskvica bez kojih je nezamisliva svaka pučka fešta. Ipak, valja ići i u korak s vremenom, ali i dati mašti na volju, razbacivajući se talentom i kreacijom, kad ih već posjeduješ. Uostalom, upravo je to i najjači izazov za svaku pravu slastičarku.Nakon što vas razmazi ukusima, bogatstvom čokolade, raskoši oraha i lješnjaka, ali i svježinom voća, „Mađarica“ će vas do kraja razoružati i onim estetskim dijelom priče-završnim ukrašavanjem kolača i slastica,. A to su slike kao stvorene za albume uspomena.Vjenčanja, rođendani, krštenja, krizme, pričesti, godišnjice-događaji su koji bi bez slatkog bili puno tužniji. Osim toga, nema ništa ugodnije od utjehe čokoladom.

Stoga, svakako, prošetajte virtualnom slastičarnicom i zavirite na novu službenu stranicu „Mađarice“. I budite sigurni kako ćete u iznimno bogatoj ponudi od 13 vrsta torti i čak 48 različitih vrsta kolača, zaigurno pronaći osobnog favorita. A onda trk do mjesta na kojem čarolija nastaje, u ulicu Kralja Petra Krešimira IV, broj 25. u Novoj Gradiški. „Mađarica“ očekuje vaš poziv na broj 035/ 360 330 ili na 095/ 823 1553. I raduje se vašim obiteljskim svečanostima. Uostalom, tamo gdje su dobri kolači, stanuju i uspomene. Ali i provjereno dobro raspoloženje!
http://madjarica.hr/index.html

TEKST: S.Tarbuk      FOTO: madjarica.hr

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn