PROMO: Obrt „KV KNJIGOVODSTVO I MARKETING“ Nova Gradiška

Datum objave: 27. 9. 2015. | Kategorija: Promo

02-04-2015002

NOVA GRADIŠKA – Obrt „KV KNJIGOVODSTVO I MARKETING“ posluje u Gundulićevoj ulici 7 i za sve upite i informacije otvoren je radnim danom od 8 do 14 sati. Obratite im se s povjerenjem, jer kvalitetno i uredno knjigovodstvo jedan je od najvažnijih elemenata na putu do uspjeha vaše tvrtke.

Neovisno o tome otvarate li tvrtku, udrugu  ili obrt, ili samo mjenjate knjigovodstvo, vaš bi najvažniji zadatak, ali i jedan od prvih poduzetničkih koraka,svakako trebao biti upoznavanje s ponudama postojećih knjigovodstvenih servisa. Jer, upravo su knjigovodstvo i računovodstvo posebno važne stavke, odlučite li se okušati u svijetu poduzetništva.Osim toga, iskusan, kvalitetan i pouzdan knjigovođa, jedna je od važnijih karika vašeg novog, ali i postojećeg posla.

Razloga je više i svi su jednako važni. Na prvom mjestu tu su, zaisigurno česte izmjene zakona koje kao uspješan poslovni čovjek nećete moći svakodnevno pratiti, niti se dovoljno kvalitetno informirati o tome kako će utjecati na vaš posao.Stoga će taj posao umjesto vas obaviti vaš knjigovođa. Baš kao i sve ostale,neophodne kontakte sa ministarstvom financija, poreznom upravom, trgovačkim sudom, ali i razno-raznim inspekcijama.Želite li, osim toga  uštedjeti na nepotrebnim troškovima, i tu će vam dobar knjigovođa biti od velike koristi.U svakom slučaju, izbor dobrog knjigovodstvenog  servisa nikako ne bi trebali prepustiti slučaju. Jer, prava će vam odluka, na prvom mjestu, uštedjeti dosta novaca.

02-04-2015007

Stoga, pri odabiru knjigovodstva budite posebno mudri, i odlučite se za KV KNJIGOVODSTVO I MARKETING iz Nove Gradiške.I sigurno nećete pogriješiti, jer, uz stručnost  i tradiciju, njihova je vizija „Povjerenje komintenata u financijsku i pravnu ispravnost rada, ali uvijek u njihovu korist, ali i na prvom mjestu, zadovoljstvo korisnika“ . Obrt „KV KNJIGOVODSTVO I MARKETING“ posluje u Gundulićevoj ulici 7 i za sve upite i informacije otvoren je radnim danom od 8 do 14 sati.

Izaberete li ih za svog glavnog poslovnog partnera i savjetnika ponudit će vam svu vrstu usluga bez kojih je nemoguće poslovati, ali i početni savjet za kakav se tip tvrtke ili obrta odlučiti. Kroz zajednički uvodni razgovor, saznat će koja ste vrsta poreznog obveznika, jeste li u sustavu PDV-a, koliko je vaše poduzeće veliko i kojim se djelatnostima bavi, i na osnovu toga kreirati cjenik knjigovdstvenih usluga. Ukoliko ste vlasnik poduzeća, novogradiški obrt KV KNJIGOVODSTVO I MARKETING ponudit će vam knjigovodstvene usluge, poslovno savjetovanje i izradu poreznih prijava, podjelu i obračun plaća, ali i niz drugih analitičkih poslova. Za vas će izraditi računovodstvenu politiku i kontni plan, voditi knjige ulaznih i izlaznih računa, obračunati porez na dodanu vrijednost, voditi analitičke evidencije.

Obratite im se s povjerenjem i ukoliko ste obrtnik, jer  za vas će brzo, kvalitetno i u skladu s najvišim zakonskim i profesionalnim standardima, voditi knjigu primitaka i izdataka, knjigu promta, popis dugotrajne imovine, sastaviti godišnju poreznu prijavu na dohodak. Ukoliko ste obveznik fiskalizacije kod njih ćete, u cijeni knjigovodstva i usluga najma fiskalne opreme, dobiti besplatan software, koji je, kažu stručnjaci, jedan od 3 najbolja u Hrvatskoj.

kv 1

Od nedavno, sa stupanjem na snagu novog Zakona o Udrugama, možete im se obratiti prilikom podnošenja obveznog godišnjeg izvještaja.S vama su i ukoliko ste poljoprivrednik,vlasnik obiteljsko-poljoprivrednog gospodarstva, ali i nezaposlena osoba kojoj je, ukoliko razmišlja o samozapošljavanju,  potreban savjet pri izradi poslovnih planova, područje u kojoj je njihovu kvalitetu prepoznao i Hrvatski zavod za zapošljavanje.

Uz poslovni plan, u KV KNJGOVODSTVU I MARKETINGU za svoje korisnike i komintente izrađuju i HACCAP sustave. Surađujući uspješno s HZZZ svakodnevno, za svoje klijente, prate  mogućnosti poticaja i olakšica pri zapošljavanju, čime im značajno olakšavaju poslovanje, ali i savjetovanje. Nudeći cjelovitu uslugu, svakom poduzetniku nastoje uštediti dragocjeno vrijeme kako bi ga oni mogli posvetiti razvoju svoje osnovne djelatosti. Ukoliko se ne snalazite u svijetu knjigovodstva, računa i analiza, obratite im se s povjerenjem i zatražite savjet u uslugu. Jer. Obrt KV KNJIGOVODSTVO I MARKETING uspješno će odgovoriti na svaki izazov. Stoga ih, s povjerenjem potražite u Gundulićevoj ulici broj 7.u Novoj Gradiški, na broj telefona 099/ 673-6503, putem e-mail adrese kv.knjigovodstvo@gmail.com ili na  web stranici.

TEKST: Simonida Tarbuk   FOTO: S.T.

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn