PROMO: OBRT KV KNJIGOVODSTVO I MARKETING- Bez dobrog knjigovođe, nema uspješnog i urednog poslovanja

Datum objave: 02. 1. 2018. | Kategorija: 034, Promo

kv

NOVA GRADIŠKA – Bez dobrog knjigovođe, zna to svaki poduzetnik, nema ni uspješnog poslovanja. Jer, osim što prati propise, analizira i unapređuje posao, traži kikseve i u svakom trenutku točno zna gdje su problemi, dobar će vam knjigovođa, strogo u skladu sa zakonom, sačuvati novac ali i osigurati da iz poslovanja izvučete maksimum. Tako rade u Obrtu KV KNJIGOVODSTVO I MARKETING u Gundulićevoj ulici broj 7 u Novoj Gradiški.

Iako bi termine poput aktive, pasive, prihoda, rashoda, izračuna bilance ili računa dobiti trebali znati bar onako površno definirati jer danas je to osnova financijske pismenosti, imate li dobrog knjigovođu, i ne morate. To je njihov posao, bez kojeg nema ni vašeg,  jer stručan i pouzdan knjigovođa s iskustvom, jedna je od važnijih karika poslovanja. Reference su to i Obrta KV KNJIGOVODSTVO I MARKETING, „zanata“ s tradicijom čija je misija „povjerenje komintenata u financijsku i pravnu ispravnost našeg rada, uvijek u njihovu korist“, obrta, kojeg zbog pristupačnog odnosa s klijentima i kvalitetno odrađenog posla, prepoznaje sve veći broj malih i većih poduzetnika.

kv3 kv4

„KV knjigovodstvo i marketing“,vlasnice Vere Mrnjec, dobar je poslovni partner ukoliko tek ulazite u okrutan svijet poduzetništva, jer, ponudit će vam i početni, stručni savjet za kakav se tip tvrtke ili obrta odlučiti. Izaberite ih i ako ste u igri već dulje vrijeme, jer i oni imaju staža i zadovoljnih klijenata. Knjigovodstvene usluge, poslovno savjetovanje, izrada poreznih prijava, podjela i obračun plaća, analitički poslovi, izrada računovodstvene politike i kontonog plana, vođenje knjiga ulaznih i izlaznih računa-ovo je samo dio usluga koje će vam ponuditi „Kv knjigovodstvo i marketing „ i bez kojih je danas, nemoguće poslovati. Znanjem i stručnošću tu su i za obrtnike, s uslugom vođenja knjiga primitka i izdataka, popisom dugotrajne imovine, izradom godišnje porezne prijave na dohodak, a ukoliko ste obveznik fiskalziacije kod njih ćete, i to u cijeni knjigovodstva i usluga najma fiskalne oopreme, dobiti i besplatan software, po ocjeni stručnjaka, jedan od 3 najbolja u Hrvatskoj.

532955_838845126157070_2615618119332782939_n

Vodeći računa o poslovim interesima komintenata kao o vlastitim, radite li s KV knjigovodstvom i marketingom, u svakom ćete trenutku biti upoznati sa svim financijskim i poreznim promjenama, izmjenama i dopunama zakona i pravilnika, kao i mogućnostima za ostvarivanje poticaja u svrhu poboljšanja poslovanja. Tražite li stručnost, profesionalnost i predanost, ugodnu i kvalitetnu suradnju, uz, uvijek dobro došao, savjet, navratite u Gundulićevu ulicu broj 7 u Novoj Gradiški, na facebook stranicu ili okrenite broj 099 673 6503  i s punim povjerenjem izaberite KV KNJIGOVODSTVO I MARKETING i budite sigurni u vlastiti poduzetnički uspjeh!

TEKST: S. T.      FOTO: D.P./KV

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn