PROMO: Novosti u fitness centru Body art – Body and soul workout krenuo!!

Datum objave: 03. 9. 2017. | Kategorija: 034, Promo

n1

POŽEGA – Nakon lakšeg ritma treniranja tijekom ljeta, u fitness centru Body art kreće jesenska sezona treniranja. Tako su uveli i neke promjene, a o čemu se radi, porazgovarali smo s trenericom Nelom Međugorac i vlasnikom, Robertom Međugorcem.

“Pozivam sve članove, kako sadašnje, tako i buduće da nam se pridruže u postizanju idealne životne forme. Promijenili smo radno vrijeme, kao rezultat ljetne akcije tako da nas sad možete posjetiti u bilo koje doba od 9 do 22 sata radnim danom, subotom od 9 do 18 sati. Cijene su također nove, 170 kuna mjesečno je iznos koji će platiti žene, studenti i umirovljenici za neograničeni broj treninga, a 190 kuna je za muškarce. Povoljnija cijena od toga je 150 kuna za dva treninga tjedno”, ispričao nam je Roby.

Novitet na koji je najviše ponosan je početak grupnog treninga pod nazivom Body and soul workout pod vodstvom trenerice Nele Međugorac. Termini su ponedjeljkom i četvrtkom od 19.30 do 20.30 sati. “S obzirom na to da je današnjica puna stresa i briga, došla sam na ideju grupnog treninga, koji bi uključivao ne samo vježbe snage i kardiovaskularne nego i vježbe istezanja u svrhu relaksacije i opuštanja od stresa. Od tud i taj naziv Body and soul workout. Treniram šest puta tjedno po sat i pol vremena, a stručna sam u raznim kombinacijama treninga, fitness, rekreativni boks, funkcionalni trening. Konstantno se educiram i nadograđujem svoje znanje, a uskoro ću i završiti trenersku školu u fitness učilištu”, ispričala nam je Nela.

nn

Nela prati Robija kroz natjecanja i treninge već preko 15 godina. Robert je u sportu od 1992., a od 1997. se bavi ovim poslom. Iza njega je iskustvo od četvrt stoljeća.”Nela je uvijek bila velika podrška kako meni tako i ovom našem malom projektu. Zadovoljstvo mi je što će preuzeti i svoju grupu, siguran sam da će to biti jako zanimljivo i da će ljudima biti užitak raditi s njom. Naše geslo je: “Mjesto za pravi trening.” Toga se držimo, dođite kod nas i sigurno ćete napraviti pravi trening, bez obzira zanima li vas rekreativni fitness, rekreativni ili natjecateljski bodybuilding, rekreativni ili natjecateljski powerlifting, grupni trening, pojedinačni trening. Radimo rehabilitaciju, rekreativni boks, funkcionalni trening, od sada body and soul workout. Radimo izradu plana prehrane, izradu plana treninga, kompletan stručni tim stoji Vam na raspolaganju i spreman je odgovoriti na svako vaše pitanje u svakom trenutku. Mi ćemo Vam pokazati kako doći do svoje životne forme”, za kraj je poručio Roby.

TEKST: B.M.         FOTO: B.M./Body art

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn