PROMO: Novosti iz Prodavaonica voća i povrća ” Müller “ – Trend je domaće i zdravo, a mi nudimo sve na jednom mjestu

Datum objave: 01. 12. 2015. | Kategorija: 034, Promo

N14

POŽEGA – “Domaće je domaće” pravilo je  obitelj Müller  u  istoimenoj prodavaonici voća i povrća na adresi Svetog Roka 14 u Požegi. Uz dnevno svježe voće i povrće iz vlastite proizvodnje udovoljiti će svima koji se žele hraniti ukusno i zdravo.  U skladu s pravilom, u svojoj prodavaonici, kupce su spremni uvijek ugodno iznenaditi novom ponudom domaćih proizvoda. Sve je na jednom mjestu,  cijene su pristupačne,  i što više poželjeti.

Uz “zelenu” ponudu povrća koje stiže izravno iz obiteljskih plastenika njegovanih bogatim 15-godišnjim obiteljskim iskustvom u koje se možete uvjeriti u prodavaonici koja nudi boje, okuse i mirise „bakinog vrta“, tu su i domaći proizvodi provjerene kvalitete s područje cijele Požeško-slavonske  županije. Novo u ponudi ovih dana su  proizvodi od buče tvrtke “Grbić”  pa tako kupcima nude ulje, sjemenke, te pekarske proizvode . Kruh, pogaču, integralni kruh i kruh sa sjemenkama. Tu su i proizvodi Pekare Jergović – pšenično brašno, kukuruzno brašno i krupice te domaći kruh iz krušne peći pekara Ivana Gučića i  trendovska aronija koja dolazi iz  OPG Blašković. I poznata višestruka šampionka u pripremanju  pekmeza i džemova, Antonija Zelenika iz Velike svoje je proizvode  pridružila “zdravoj obitelji” u prodavaonici Müller .

2015-11-30 10.38.35

“Sve su to domaći proizvodi, koji su se na tržištu već potvrdili kvalitetom, a vrlo uskoro proširit ćemo ponudi i s  domaćim kolačima, suhim i kremastim. Želja nam je našim kupcima ponuditi sve na jednom mjestu, proizvode koji su domaći i svježi i koji su prošli kratki put od proizvodnje do krajnjeg potrošača,” naglasila je Ankica Müller.

TEKST: S. Pok    FOTO: D. Pok

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn