PROMO: NOVO U PLETERNICI – Cvjetna galerija Dalas otvara svoja vrata u subotu, 16.siječnja u 9 sati!

Datum objave: 12. 1. 2021. | Kategorija: Promo

PLETERNICA – Želite li u novu 2021. godinu ući raskošno, okruženi bojama i mirisima, u subotu, 16. siječnja navratite u Pleternicu, u Mlinsku ulicu 33 i budite dio svečanosti otvorenja Cvjetne galerije Dalas. Jer, s cvijećem ste uvijek na dobitku!

Tražite li nešto novo u Novoj godini, u subotu, 16. siječnja, navratite u Mlinsku ulicu 33 u Pleternici i budite dio svečanosti otvorenja Cvjetne galerije Dalas. Jer, s cvijećem ste uvijek na dobitku. Univerzalni je to jezik kojim govorimo u svakoj prigodi – u trenucima radosti, ali i kada smo tužni, kad slavimo život i s njim se opraštamo, u svađi i mirenju i uvijek kad se volimo.
Znaju to u Dalasu, jer iza njih su godine iskustva, prepoznatljiva kvaliteta proizvoda i povoljne cijene, u što će se vrlo brzo moći uvjeriti i Pleterničanke i Pleterničani.

U novom, šarmantno i sa stilom uređenom prostoru, očekuje vas raskošna ponuda-veliki izbor rezanog i umjetnog cvijeća, kreativnih aranžmana, vrhunski program za vjenčanja, rođendane, krizme, pričesti i sprovode, a tu je i bogati izbor ukrasnih i uporabnih predmeta od klimt porculana i murano stakla.

Znajući kako topline prostora nema bez malih i velikih estetskih sitnica, u Cvjetnoj galeriji Dalas ponudit će vam i široku lepezu ukrasa za svaki prostor, zanimljive svijećnjake, vaze, slike, atraktivne fenjere i još puno toga. S vama su svakog radnog dana, pa i subotom, od 7.30 do 20 sati, spremni odgovoriti na svaki zahtjev.

Navratite u Pleternicu u subotu, 16.siječnja, od 9 sati i budite dio nove cvjetne priče! Dobro došli u Cvjetnu galeriju Dalas!

TEKST: S. Tarbuk        FOTO: D.Pok

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn