PROMO: NOVO U PIZZERIJI MAMMA MIA – Otkrijte kraljicu Napulja, pizzu Napoletana, pečenu u rotacijskoj krušnoj peći

Datum objave: 26. 9. 2021. | Kategorija: Promo

POŽEGA – Iako su, prema narodnoj predaji i porijeklu, one talijanske, navodno najbolje, za vrhunsku pizzu ne morate potegnuti preko granice. Dovoljno je navratiti u Mamma miu, pizzeriu s tradicijom, o kojoj bruji cijela regija. Jer, uz dobar glas, tu je i top kvaliteta, a od danas u ponudi i kraljica Napulja, pizza Napoletana, ispečena u rotacijskoj krušnoj peći, prvoj takve vrste u Slavoniji. Bon appetit!

O njihovim pizzama odavno je sve rečeno, jer dobar glas daleko se čuje. I baš zato, znajući kako je usmena predaja u ugostiteljstvu sve, u pizzeriji Mamma mia, ništa ne prepuštaju slučaju. Nastojeći zadovoljiti ukus svakoga gosta i ponuditi mu nešto novo, najpoznatija požeška pizeria, mjesto s tradicijom i kvalitetom, od danas vas čeka s pizzama pripremljenim u rotacijskoj krušnoj peći, prvoj takve vrste u Slavoniji.

Osim što je riječ o pravoj investiciji, peć je to koja najpoznatijem talijanskom specijalitetu daje poseban šmek, jedinstvenu aromu drveta i čarobnu hrskavu koricu, jer, za razliku od obične peći za pizzu, ovdje se pizza peče na temperaturama većim od 450 stupnjeva, uz ravnomjernu vrtnju na šamotnoj ploči koju pokreće motor uz vatru od drveta, čime se postiže i posebna finoća tijesta.

Novostima tu nije kraj, jer, navratite li ovih dana u Mamma miu, uz postojećih 50-ak vrsta pizza u ponudi, prvi u Požeštini dočekat će vas i s kraljicom Napulja, pizzom Napoletana. Riječ je o, kažu znalci, sasvim posebnoj pizzi, jednoj od onih koje se pripremaju s proizvodima top kvalitete-od mekog brašna, s extra djevičanskim maslinovim uljem, vrhunskom mozzarellom, gnječenim oguljenim rajčicama i svježim listovima bosiljka. Kako bi Napoletana bila uistinu kraljevska i izradi tijesta treba pristupiti s posebnom pažnjom, puštajući ga, da pokriveno vlažnom krpom, odmara više sati.

Posao je to posebno educiranih pizza majstora kakvih je u Mamma miji čak 6, jer, uz najbolje sastojke, ovdje posebnu pozornost poklanjaju i znanju i kvaliteti osoblja. Uvjerite se u to osobno i čim prije navratite probati Napoletanu.

Kako potpunog obroka nema bez dobrog deserta, kad ste već tu, počastite se i nečim slatkim, birajući iz bogate ponude slastičarnice Dolce vita, jer život je ljepši uz krišku, dvije fine Belgijske torte, nadaleko poznatog autorskog specijaliteta firme. Mamma mia i Dolce Vita čekaju vas na dobro poznatoj lokaciji u Ulici svetog Florijana 17 u Požegi. Dobar tek i dobro došli!

TEKST: S. T.            FOTO: D. P./ promo

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn