PROMO: NOVO U GRADU – Automatska autopraonica: Priuštite svom automobilu tretman iz snova

Datum objave: 03. 7. 2020. | Kategorija: Promo

POŽEGA -Dok na vrućih, ljetnih 35 u hladu razmišljate samo o tome gdje bi se i kako što prije bućnuli, pomislite na trenutak i na svog limenog ljubimca i priuštite mu osvježavajući kozmetički tretman iz snova. Sve što vam treba je Automatska autopraonica, novo vruće mjesto u gradu, u Ulici Vilima Justa 20 (pokraj stanice za tehnični pregled HERZ).

Iskoristite akciju do 15.07. i usisajte automobil za samo 1 kunu

Tražite li najbolje za svoj automobil navratite ovih vrućih ljetnih dana u Automatsku autopraonicu u Ulici Vilima Justa 20. Novo je to mjesto u gradu i prvo koje nudi novu generaciju usluge, jer nije svako pranje – pranje, u što ćete se uvjeriti već prilikom prvog posjeta.

Ono što izdvaja ovu autopraonicu od svih ostalih, na prvom su mjestu četke najnovije generacije dizajnirane tako da ne oštećuju lak, što je, složit ćete se, iznimno bitno. Tu je, osim toga i mogućnost podnog pranja. Odlučite li svoj automobil počastiti full tretmanom, važno je znati da je u svako pranje uključeno pranje kotača, aktivna pjena i sušenje vozila. Brzo, jednostavno, bez čekanja i gužve.

Želite li se i sami uključiti u proces čišćenja, na usluzi Vam je vanjski usisavač, podešen na “self service mode”, po cijeni prihvatljivoj svakom džepu. Uz sve navedeno, jedini u gradu imaju i „ self service mode“ stroj za mazanje guma, jer proces dotjerivanja nije potpun bez završnog sjaja. A vrlo će vam rado, stručno i na licu mjesta, ispolirati i farove.

PRIJE

Birajte između tri programa pranja-osnovnog s voskom, super sjaj plus zaštita za lak, te trećeg najjačeg, super sjaj plus podno pranje. Navratite li k njima do 15. srpnja, obavezno iskoristite i super akciju i tijekom promo razdoblja usisajte automobil za samo 1 kunu.

POSLIJE

Automatska autopraonica nove generacije čeka vas u ulici Vilima Justa 20., kod stanice za tehnički pregled Herz, a sve što vas još zanima, saznajte na broj telefona 091/505 4379. Jer i vaš ljubimac tijekom vrućih ljetnih dana treba osvježenje!

TEKST: S. Tarbuk      FOTO: Dorian Pok

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn