PROMO: NOVI ZIMSKI SPECIJAL 7 BIRDGES BREWERY – Nazdravite uz Grinch, pivo koje priziva Božić!

Datum objave: 09. 12. 2018. | Kategorija: Promo

POŽEGA – Jedna od mlađih ali i sve aktivnijih lokalnih pivovara, 7 Bridges brewery, locirana u Orljavskoj 22 u Požegi, znalcima i zaljubljenicima u craft piva u vrijeme blagdana poslužit će Grinch. Novi je to, red ale, zimsko specijal pivo, kao stvoreno za pijuckanje tijekom Adventa. Probajte… i živjeli!

„Comfort food“, hranu od koje se osjećamo dobro, koja nam pruža zadovoljstvo i utjehu, trebalo bi „zaljevati“ s jednako tako utješnim pićem. Zaljubljenici u pivo bez puno će vam razmišljanja reći kako je to definitivno jedinstvena tekućina od hmelja i slada u kojoj se uživa od kako je ljudske civilizacije. Kad je vruće i kada je hladno, na plaži i uz roštilj, kad slavimo i kad tugujemo, pivo je najbolji izbor. Posebno kada je „tematsko“ , pripremljeno s povodom.

Upravo takav je Grinch, novi proizvod 7 Bridges brewery, jedne od najmlađih, ali i sve aktivnijih lokalnih pivovara. Riječ je o zimskom specijal pivu, osmišljenom prigodno, za Božić, red ale-u pripremljenom od četiri specijalna slada i dva hmelja, dodatno začinjenom, malo gorčem i malo jačem, sa šesto posto alkohola, finog okusa naranče uz koji svatko tko ga proba, osjeti još ponešto.

Zbog svega toga, zbog avanture i iskustva koje nudi, Grinch je definitivno „comfort drink“, idealno pivo za vrijeme Adventa. Uvjerite se osobno u Kavani Teatro, Tom clubu, Caffe baru Slawoner, Caffe baru Coloseum i na „licu mjesta“, u Orljavskoj 22 u Požegi, tamo gdje „čarolija“ i nastaje. Živjeli uz Grinch, novi zimski specijal 7 BRIDGES BREWERY pivo koje priziva Božić!

TEKST: S. T.      FOTO: Promo

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn