PROMO: NOVA PONUDA U PRODAVAONICI TRGOAUTO – Autodijelovi NK i kvalitetno motorno ulje Dinamax po povoljnim cijenama

Datum objave: 24. 9. 2015. | Kategorija: 034, Promo

TNN

POŽEGA – Posjetite prodavaonice “Trgoauto” u Požegi u ulici Vjekoslava Babukića 11 i u Novoj Gradiški, u ulici Ljudevita Gaja 40. Novo u ponudi su autodijelovi “NK” i motorno ulje “Dinamax”, dokazane kvalitete i po povoljnim cijenama.

“Najbolji zamjenski dio? tu je kad ga trebate!” slogan je njemačke firme autodijelova “NK” čiji asortiman možete nabaviti u prodavaonici autodijelova Trgoauto, u ulici Vjekoslava Babukića 11. Tu su mehanički kočni dijelovi, hidraulični kočni dijelovi, dijelovi upravljača i kvačila, amortizeri i pogonski dijelovi i dijelovi motora vrhunske kvalitete po pristupačnim cijenama.

Isto tako, novo u ponudi Trgoauta je motorno ulje “Dinamax” slovačkog proizvođača. Audi i Wolksvagen certifikatI veliki su dokaz kvalitete, a jako su povoljne cijene u odnosu na brendirane marke koje su već poznate na tržištu.

Kao i uvijek u prodavaonici autodijelova Trgoauto prisutne su akcijske cijene. Na Opel motorno ulje od pet litara dobit ćete 30 posto popusta!

Ako želite brzo zbrinuti svoj automobil i vratiti ga u početno stanje „Trgoauto“ je pravo mjesto za vas. To je prodavaonica autodijelova s tradicijom dugom 24 godine, što dovoljno govori kako je u pitanju kvalitetna roba uz povoljne cijene. Prodavaonice se nalaze u Požegi u Ulici Vjekoslava Babukića 11, i u Novoj Gradiški u Ljudevita Gaja 40. Uz dvije trgovine autodijelova firma „Trgoauto“ ima i svoj auto servis u Ulici Kneza Trpimira 40 u Požegi.

Više na web stranici.

TEKST: T. M.    FOTO: T. M.

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn