PROMO: NOVA ORTOPEDIJA – Za tople noge i korak lak – prave papuče i anatomski ulošci

Datum objave: 24. 11. 2019. | Kategorija: Promo

POŽEGA – Iako poznata narodna izreka uglavnom spominje čizmu, i papuča itekako glavu čuva. Naročito zimi kada nema ništa ugodnije od nogu “ušuškanih” u ugodne papuče. Najbolje i najkvalitetnije, za tople i odmorne noge, kao i dječje, s anatomskim uloškom, za lak korak kroz život, pronađite u Novoj ortopediji, u poslovnicama u Požegi u Ulici Stjepana Radića 27. i u Novoj Gradiški na adresi Strossmayerova 4.

Iza njih su godine iskustva i rada uspješno pretočene u kvalitetan proizvod i uslugu što ih čini i vodećim ortopedsko-proizvodnim poduzećem u Hrvatskoj. Nova ortopedija doo. Zagreb s poslovnicama u Požegi u Ulici Stjepana Radića 27 i Novoj Gradiški na adresi Strossmayerova 4. , sve brojnijim korisnicima i klijentima nudi vrhunska pomagala i kvalitetne proizvode uz, jednako važan, stručan savjet i potvrđeno dobru uslugu.

Znajući kako zimi nema ništa ugodnije od nogu “ušuškanih” u tople papuče, vodeći računa o potrebama svojih klijenata, Nova ortopedija d.o.o Zagreb, ponudit će vam najudobnije i najkvalitetnije papuče, jer, iako poznata narodna izreka uglavnom spominje čizmu, u narednim hladnim mjesecima, glavu će vam itekako čuvati i papuča. Dodajte tome i cijenu prihvatljivu svačijem džepu i eto razloga da navratite. Uz papuče za tople i odmorne stare i mlade noge, tu su i one dječje, čiji je odabir posebno važan, jer značit će i lak i siguran korak kroz život, papučice s anatomskim i ortopedskim uloškom koje je moguće ugraditi po dogovoru.

Stručno “napravljen” i personaliziran, po otisku noge, ortopedski uložak pomagalo je koje bi dobro došlo i svima ostalima, savjetuju iz Nove ortopedije. Jer, suvremeni sjedilački način života “pogoduje” problemima s vratnom i donijim dijelom kralježnice, što kvalitetni ulošci, različitih vrsta, kakve će vam ponuditi, itekako mogu spriječiti. Vrše i popravke ortopedskih cipela i ugradnju uložaka te popravljaju sva rehabilitacijska i ortopedska pomagala.

U ponudi imaju i elektromotorni skuter Rider II za teško pokretne osobe, vozilo s okretnim podesivim sjedalom i naslonom za podešavanje kuta, košarom za kupnju, sigurnosnim pojasom, naslonom za glavu, aktivnim LED osvjetljenjem, s kojim je, bez punjenja akumulatora, moguće prijeći do trideset kilometara, uz zajamčenu i sigurnu mobilnost i udobnost, jer uloga svih proizvoda Nove ortopedije je olakšati korisnicima svakodnevno obavljanje svih dnevnih poslova i potreba i omogućiti im što potpuniji život.

Poslovnice  Nove ortopedije čekaju vas od ponedjeljka do petka od 7 do 15 sati, u Novoj Gradiški -na adresi Strossmayerova 4 i u Požegi u Ulici Stjepana Radića 27. Brojevi telefona i mobitela za Novu Gradišku su: 035/330-497 te 091/461-2022, a za Požegu 034/273-510 i 091/4612-024.

TEKST: S. T.        FOTO: D. P./ S. P.

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn