PROMO: NOVA ORTOPEDIJA – Najbolje papučice za nove avanture vaših klinaca i klinceza

Datum objave: 08. 6. 2019. | Kategorija: Promo

POŽEGA – Djeca dnevno provedu više od pola dana u papučama-bilo kod kuće, u vrtiću ili školi. Zbog toga je iznimno važno odabrati obuću od prirodnih materijala koji stopalu pružaju optimalnu prozračnost i stabilnost. Najbolje i najkvalitetnije papučice, kao stvorene za nove avanture vaših mališana, cijenom prihvatljive svačijem džepu, pronađite u Novoj ortopediji, u poslovnicama u Požegi u Ulici Stjepana Radića 27. i u Novoj Gradiški na adresi Strossmayerova 4.

Vodeći računa o potrebama svojih klijenata, njihovom zdravstvenom stanju i izazovima suvremenog života, Nova ortopedija d.o.o Zagreb, jedno od vodećih i najprepoznatljivijih nacionalnih ortopedsko-proizvodnih poduzeća, u suradnji sa stručnjacima, svakodnevno proširuje svoj asortiman nastojeći zadovoljiti individualne potrebe korisnika. Jer, uz kvalitetna pomagala i adekvatnu obuću, sve je lakše. Posebno kada je riječ o malim stopalima, onima koja za lak korak kroz život, trebaju isto takve papuče.

Jer, obuća je to u kojoj vaši mališani provode više od pola dana, bilo kod kuće, u vrtiću ili školi. Najbolje i najkvalitetnije papuče, od materijala koji stopalu pružaju optimalnu temperaturu i prozračnost, u bojama primjerenim malim šminkericama i frajerima, cijenom prihvatljive svačijem džepu, čekaju vas u poslovnicama Nove ortopedije- u Požegi u Ulici Stjepana Radića 27. i u Novoj Gradiški na adresi Strossmayerova 4.

Osim dječjih papuča kao stvorenih za nove avanture, tu je i široka lepeza ortopedskih pomagala poput vlasulja i turbana, prsnih proteza i grudnjaka, proteza za ruke i noge, trbušnih i kilnih pojaseva, štaka i hodalica, invalidskih kolica na ručni i elektromotorni pogon, specijaliziranih kreveta s trapezom za bolesnike, tlakomjera i TENS uređaja, antikubialni i toaletni program, program inkontinencije.

Kako bi svojim teško pokretnim korisnicima olakšali svakodnevne životne izazove, tu je i elektromotorni skuter Rider II, s okretnim podesivim sjedalom i naslonom, košarom za odlaganje svih kupljenih sitnica, sigurnosnim pojasom, naslonom za glavu i aktivnim LED osvjetljenjem. Riječ je o vozilu koje pruža sigurnu mobilnost i udobnost i s kojim možete prijeći i do 30 kilometara bez punjenja akumulatora.

Važno je napomenuti i kako vrše popravke ortopedskih cipela i ugradnju uložaka, a popravit će i sva druga rehabilitacijska i ortopedska pomagala. U svakom trenutku za vas su tu i sa zdravstvenim savjetom, stoga im se obratite s povjerenjem. Poslovnice Nove ortopedije rade od ponedjeljka do petka od 7 do 15 sati, a možete ih pronaći na dvije adrese- u poslovnici u Novoj Gradiški, u Strossmayerovoj 4 i u Požegi u Ulici Stjepana Radića 27. Dodatne informacije pružit će vam i telefonom, stoga, za Novu Gradišku okrenite 035/330-497 i 091/461-2022 ili 034/273-510 i 091/4612-024 za Požegu. Posjetite Novu ortopediju

TEKST: Promo      FOTO: Promo

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn