PROMO: NOVA ORTOPEDIJA D.O.O – Novo u ponudi elektromotorni skuter za teško pokretne i dječje papuče s anatomskim uloškom

Datum objave: 09. 3. 2019. | Kategorija: Promo

POŽEGA/NOVA GRADIŠKA – Nova ortopedija d.o.o. Zagreb u svojim poslovnicama u Novoj Gradiški i Požegi sve brojnijim korisnicima i klijentima nudi vrhunska pomagala i kvalitetne proizvode. Novo u ponudi je elektromotorni skuter Rider II, vrhunsko pomagalo za potpuniji život i lakše izvršavanje svih dnevnih potreba.

Nova ortopedija d.o.o. Zagreb s preko pola stoljeća rada i iskustva jedna je od prvih ortopedskih tvrtki u Hrvatskoj. Danas je jedno od vodećih ortopedsko – proizvodnih poduzeća u Republici Hrvatskoj s najširim asortimanom proizvodnje ortopedskih pomagala. Na našem su području dvije poslovnice, ona u Novoj Gradišci i ona u Požegi. U proizvodnom i prodajnom asortimanu Nove ortopedije možete naći sve vrste ortopedskih pomagala, a u poslovnicama će stručni radnici vrhunskom tehnologijom prilagoditi Vašim potrebama svako pomagalo.

“Nova ortopedija je ugovorni isporučitelj Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje za ortopedska pomagala. Što to znači? Djelatnici Nove ortopedije educirani su medicinski radnici koji usko surađuju s liječnicima specijalistima i liječnicima opće prakse te smo uspjeli godine iskustva i rada pretočiti u kvalitetan proizvod i uslugu. U našem radu cilj nam je da napravimo i primijenimo ortopedsko pomagalo koje će našim korisnicima omogućiti što potpuniji život i izvršavanje svih dnevnih poslova i potreba. Uz vrlo usku suradnju s medicinskim stručnjacima, naši stručni majstori ortopedske tehnike vrlo kvalitetno rješavaju zadane individualne potrebe naših korisnika. Naš cilj je da nam se ljudi obrate za savjet, a uvjereni smo kako će naš asortiman zadovoljiti sve potrebe korisnika“, pojasnio je regionalni voditelj Mario Rezo.

Imate li zdravstvenih poteškoća ili Vam samo treba savjet oko ortopedskih pomagala, s punim se povjerenjem obratite djelatnicima Nove ortopedije. Iz širokog asortimana ortopedskih pomagala, izdvojit ćemo samo dio – prsne proteze i grudnjaci nakon amputacije, vlasulje i turbani, elektromotorni bolesnički kreveti s trapezom, nepropusne gumirane plahte, nasloni za bolesnike, tlakomjeri i TENS uređaji. Tu su i ortopedske cipele i ulošci po mjeri, invalidska kolica na ručni i elektromotorni pogon, štake i hodalice, cjelokupni antidekubitalni i toaletni program, sve vrste ortoza i steznika za cijelo tijelo, proteze za ruke i noge, trbušni i kilni pojasevi, program inkontinencije (pelene, ulošci) i drugo. Vrše i popravke ortopedskih cipela i ugradnju uložaka te popravljaju sva rehabilitacijska i ortopedska pomagala.

Novost u ponudi je elektromotorni skuter Rider II za teško pokretne osobe, te dječje papuče za djevojčice i dječake s anatomskim uloškom i ortopedskim uloškom koje je moguće ugraditi po dogovoru. Skuter je s okretnim podesivim sjedalom i naslonom za podešavanje kuta, košarom za kupnju, sigurnosnim pojasom, naslonom za glavu, aktivnim LED osvjetljenjem, do trideset kilometara bez punjena akumulatora uz zajamčenu i sigurnu mobilnost i udobnost.

Poslovnice Nove ortopedije rade od ponedjeljka do petka od 7 do 15 sati, a nalaze se u Novoj Gradiški na adresi Strossmayerova 4 i u Požegi u Ulici Stjepana Radića 27. Brojevi telefona i mobitela za Novu Gradišku su: 035/330-497 te 091/461-2022, a za Požegu 034/273-510 i 091/4612-024.

Posjetite novaortopedija.hr/ i uvjerite se u kvalitetu i veliki izbor ponude.

TEKST: Promo        FOTO: Promo

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn