PROMO: NEŠTO JE NOVO PROCVJETALO U GRADU – La rossa rosa: zagrizi u slatko, bez grižnje savjesti!

Datum objave: 10. 10. 2021. | Kategorija: Promo

NOVA GRADIŠKA – Zaljubljenici u slatko bez puno će razmišljanja reći kako su deserti najbolji dio svakog obroka. Taština ili ne, stvar bi bila još puno bolja kada ne bi ostavljali onaj problematičan centimetar, dva viška na struku. Priliku za uživanjem bez grižnje savjesti od sada pruža LA ROSSA ROSA, novi slatki kutak u Novoj Gradiški, mjesto koje nikako ne smijete zaobići. Jer, kako će vam poručiti u svom šarmantnom i sa stilom uređenom prostoru, u ulici Petra Preradovića 26.a, bez obzira na pitanje, čokolada je uvijek pravi odgovor

Iako se svojevremeno hedonistički prepuštala slatkom, poručujući čak i podanicima neka jedu kolače, da je kojim slučajem živa, i Marija Antoneta bi danas pazila na unos kalorija. Jer, koliko god zaljubljenicima u slatko deserti bili najbolji dio svakog obroka, problem predstavljaju onih centirmetar, dva viška u struku koji nikako ne možemo izbjeći.

Na sreću, užitak bez grižnje savjesti, od neki dan je moguć i u Novoj Gradiški, zahvaljujući slatkom kutku u ulici Petra Preradovića 26.a. Adresa je to na kojoj stanuje LA ROSSA ROSA, sasvim posebna kućica od kolača, mjesto proizvodnje i prodaje zdravih torti i slastica , bez rafiniranih šećera, ulja i masnoća, brašna, umjetnih bojila i konzervansa, mjesto na kojem je moguće, bez straha od neželjenih posljedica, zagristi u slatko.

Svojevrsna manufaktura u kojoj, logistički i savjetom, pomažu svi članovi obitelji, šarmantno i sa stilom uređen prostor, ostvarenje je sna Suzane Ivanišević, novogradiške “cake kraljice”, kreativke spremne sve vaše želje i ideje pretvoriti u zdrave slatke zalogaje, a slavlja i važne životne trenutke-potpunima.

Navratite li u La rossa rosu, uz pregršt posebno osmišljenih tematsko- slatkih detalja, dočekat će vas i bogata ponuda personaliziranih svježe pripremljenih ukusnih i zdravih slastica od pomno odabranih, najkvalitetnijih namirnica, sve u skladu sa strogim HACCAP normama, jer, povjerenje i zadovoljstvo klijenata, ovdje su na prvom mjestu.

Uz ljubav prema poslu, kao glavni sastojak i provjerene recepte, posebnost La rossa rose svakako čini i stručni tim, spreman stvoriti sve što zamislite. Zanima li vas kako nastaju slatke zdrave čarolije, zavirite u “otvorenu” kuhinju, a potom, nakon što se i osobno uvjerite u vještinu slastičarki, pripremljeno i kušajte. Zahvaljujući La rossa rosi, niti jedan ručak, zabava, domjenak ili vjenčanje, od sada neće biti potpun bez sjajnih, zdravih slastica. Iznenađenjima tu nije kraj, jer novogradiška “crvena ruža” tek je procvjetala. Stoga, čim prije navratite u ulicu Petra Preradovića 26.a i zagrizite u čisti užitak-bez grižnje savjesti!

TEKST: Simonida Tarbuk          FOTO: S. Tarbuk/ Promo

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn