PROMO: Neimar d.o.o. prodavaonica boja i lakova – 15 godina kvalitetne usluge

Datum objave: 01. 9. 2014. | Kategorija: 034, Promo

N

POŽEGA – Bogatu ponuda boja i lakova za kućanstvo, autoindustriju i svu opremu za unutarnje domaćinstvo svih poznatijih proizvođača po povoljnim cijenama naći ćete na lokaciji Orljavska 72 u Požegi. Tradicija uspješnog poslovanja duga 15 godina dokaz je kvalitetne usluge i jedne  uspješne poslovne priče. Više o svemu rekao nam je vlasnik trgovine Krešimir Vukušić.
 
“Neimar je turcizam za graditelja, a pošto je prodavaonica nastala iz obrta koji se bavio građevinom odlučili smo se za to ime. Zaposleni smo supruga i ja, a pokrivamo sve eminentnije proizvođače boja i lakova. Tu su marke Chromos, Svjetlost Lužani, Jub, Belinka, Alkaloid iz Makedonije. Zatim imamo auto-lakove „Sikkens, Akzo nobel“, svu opremu za domaćinstvo te razne alate, okove, vijke, brusni materijal, tapete, samoljepljive tapete, nešto elektro alata i kompletan alat za soboslikarske radove,” priča  gazda trgovine Krešimir Vukušić ističući kako su sve kupci zadovoljni kvalitetom usluge čega je dokaz opstanak već 15 godina.

Najtraženije su boje za kućanstvo i to one po prisupačnijim cijenama. “Najviše se traže boje za kućanstvo i to, pošto je kriza, niži cjenovni razred. Imamo i viši cjenovni razred, ali to više cijene majstori profesionalci dok su ove jeftinije više –  „uradi sam“ boje. U 15 godina mnogo se toga u poslovanju promijenilo, ali mi smo ustrajni, trudimo se i dajemo sve od sebe kako bi kupci bili zadovoljni. Radimo na takav način dugo i nastaviti ćemo u budućnosti,” rekao je Krešimir naglasivši: „Zbog povoljnih cijena i dobre usluge dođite u Neimar d.o.o. prodavaonicu boja i lakova“.

TEKST: T. Milanović    FOTO: T. Milanović

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn