PROMO: NE ČEKAJTE “5 DO 12” – Dočekajte Novu godinu u „Grginom dolu“

Datum objave: 27. 11. 2018. | Kategorija: Promo

POŽEGA – Iako kažu da su najbolji provodi oni slučajni, spontani, kada je riječ o dočeku Nove godine, stvarima valja pristupiti ozbiljnije i ne čekati „ 5 do 12“. Jer kakva će nam biti 2019. uvelike ovisi o tome kako ćemo ispratiti 2018. Najbolji doček priprema Grgin dol, stoga, rezervirajte ulaznicu dok još ima mjesta!

Uz obavezno dobro društvo, kvaliteta provoda uvelike ovisi o atmosferi prostora. Jer, da bi se mogli opustiti i zabaviti, morate se dobro i osjećati. Znaju to u Grginom dolu, kultnom požeškom restoranu kojem je zadovoljstvo gosta imperativ, stoga, organiziraju svečani doček Nove godine. Jer, kakva će nam biti 2019. uvelike ovisi o tome kako ćemo ispratiti 2018.

Ne čekajte, stoga „5 do 12“ i na vrijeme rezervirajte svoju ulaznicu. Odlučite li ispratiti godinu u novouređenom prostoru Grginog dola očekujte vrhunski zabavni program i svečanu večeru „za prste polizati“. Nakon aperitiva, slavonskog hladnog predjela i juhe a la Grgin dol, poslužit će vam teleće pečenje, piletinu punjenu mozzarellom i povrćem, svinjsko pečenje u umaku od četiri vrste gljiva s prilozima na izbor-pekarski krumpir, riža s povrćem, kroketi, svježu miješanu salatu i čokoladni kolač, jer kakva je to svečana večera bez deserta. Izvrsna vina obitelji Jakobović, najbolje požeško craft pivo-sad već nadaleko poznati Franz, mineralna voda i razni sokovi uključeni su u konzumaciju, a tu je i neizbježni šampanjac u ponoć, pa onda i naša poznata sarma, kako bi mogli nastaviti slaviti punom snagom.

Uz finu hranu ide i probrana glazba za što će se pobrinuti dokazani majstori dobrog štimunga Tamburaši Rubato. Sve su to razlozi zašto doček Nove godine ovaj put organizirati na vrijeme. Budete li među prvim parovima koji uz doček požele i smještaj, Grgin dol će vas razveseliti akcijskom cijenom noćenja s bogatim slavonskim doručkom za samo 300 kuna. Stoga, aktivirajte se i nazdravite Novoj u Grginom dolu!

TEKST: Promo     FOTO: Promo

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn