PROMO: NA HLADNU PIVU NAVRATITE U “KRIGLU” – Mario Brižić, novi mali pivar na sve aktivnijoj i kreativnijoj hrvatskoj craft sceni

Datum objave: 22. 7. 2017. | Kategorija: 034, Promo

N

POŽEGA -Inicijalno se, kažu stručnjaci, kuša jezikom. I nepcem… i nosom, prije nego li se odlučite hoćete li ga progutati odmah ili malo poslije. Riječ je o pivu -jedinstvenom prehrambenom proizvodu, ali i alkoholnom piću s najdužim stažom u ljudskoj povijesti, zlatnoj tekućini, u čijoj ćete raskoši od sada moći uživati na još jednom mjestu u gradu, u ulici Matice Hrvatske 2, u novootvorenom Caffe baru „KRIGLA“, vlasnika Maria Brižića.

Nastavak je to rada na promociji sve življe, sve kreativnije i kvalitetnije slavonske craft scene, ali i prilika za najavu priče o novoj pivovari u gradu „Seven Bridges brewrey“, koja će s radom i proizvodnjom piva službeno startati početkom mjeseca kolovoza. Do tada, pivskoj se kulturi i bogatstvu okusa, možete učiti svakodnevno, u novootvorenom Caffe baru „Krigla“, vlasnika Maria Brižića.

NN

Uz dobru ekipu, kvalitetnu glazbenu kulisu i spektakularan izbor piva koji će stalno rasti, uključujući i ona domaća, iz vlastite proizvodnje. Uz degustacije, edukacije i širenja vidika, „Krigla“ će, jer plan je to i vlasnika, postati mjesto okupljanja  i predstavljanja craft pivara Slavonije. Jer, puno se toga dobrog i vrijednog događa na sceni. Osim toga, pivsko orijentirani kafići itekako su važan dio priče o razvoju kontinentalnog turizma. Na tom tragu razmišljaju i u „Krigli“. Stoga, navratite na jedno hladno.I budite sigurni kako ćete pronaći pivo po vlastitom guštu.

TEKST: S. T.     FOTO: D. P.

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn