PROMO: Mojito caffe bar Požega – pravo mjesto za pravo opuštanje i osvježenje

Datum objave: 06. 8. 2016. | Kategorija: 034, Promo

n

POŽEGA –  Ugodan prostor i kvalitetna usluga uz neizostavni osmijeh ljubaznog osoblja te bogata paleta osvježavajućih napitaka po pravim akcijskim cijenama samo je dio bogate ponude koja će vas dočekati u Mojito coctail lounge caffe baru u Ulici Kamenita vrata 7 u Požegi. U domaćem ozračju možete se opustiti i uz sve utakmice i puni sportski program, a ljubitelji koktela, čak i oni najzahtjevniji, mogu birati između 15 vrsta alkoholnih i bezalkoholnih svjetski poznatih napitaka.

Prateći trendove i zahtjeve gostiju i prostrana terasa na izvrsnoj lokaciji dobila je novo ruho – bogato zelenilo i ukusni ukrasni elementi ostavljaju dojam pravog malog uređenog vrta. “Nakon godinu dana rada, odlučili smo se za malo promijene. Obnovili smo terasu, stavili smo zelenilo i osvježili prostor, a složili smo i udobne niske stolove i stolice kako bi se naši gosti još ugodnije osjećali. Imamo stalne goste, ali svakodnevno nam dolaze i novi jer mjesto je dobro, brinemo o bogatoj ponudi, a i cijene su vrlo povoljne,” otkriva nam tajnu dobrog poslovanja vlasnik  Josip Javorić, ugostitelj s bogatim desetogodišnjim iskustvom.

nn

Mojito ponuda sastoji se primjerice od Franck Stretto kave koja je sam vrh premium Franck ponude, tu je  i Zlatorog pivo te cijeli asortiman Karlovačke pivovare koji predvodi popularno Karlovačko retro ( za koje ćete izdvojiti samo osam kuna), a ljubitelji kave i cedevite  uživat će u omiljenom osvježenju za samo 9 kuna. “Naša zadaća je da se gosti osjećaju opušteno, zadovoljno i cijenjeno, a  veliki broj onih koji nam se vraćaju potvrda je kako tu zadaću vrlo uspješno ispunjavamo. Dođite i uvjerite se,” poručio je Josip. Posjetite i facebook stranicu Mojito-coctail-lounge-caffe-bar

TEKST: S.P.       FOTO: D. P.

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn