PROMO : “Mojito bar”Požega, Kamenita vrata 7 – Opustite se u ugodnom interijeru i eksterijeru

Datum objave: 04. 8. 2015. | Kategorija: 034, Promo

n

POŽEGA – Želite li zaboraviti na svoje dnevne brige i opustiti se uz kavu i kroasan u ugodnom interijeru i eksterijeru, “Mojito” coctail, lounge i caffe bar u ulici Kamenita vrata 7 u Požegi, pravo je mjesto za vas. U domaćoj atmosferi uz kvalitetnu uslugu ljubaznog osoblja možete se opustiti i uz sve utakmice i puni sportski program. Ljubitelji koktela također mogu birati između 15 vrsta alkoholnih i bezalkoholnih napitaka. Više o kvalitetama kafića rekao nam je vlasnik Josip Javorić.

“Desetak godina radim u ugostiteljstvu, a prije toga bavio sam se poslovima vezanim uz ugostiteljstvo. Mjesec dana sam vlasnik, a prije toga sam radio kao konobar. Sada je to malo drugačije, posao nosi puno više odgovornosti, ali uz potreban trud i ljubav prema ovom poslu na kraju se sve isplati. Imamo stalne goste, ljudima se sviđa prostor i kvaliteta usluge, više smo bazirani na dnevni dio , naša terasa prostrana je i na dobroj smo lokaciji. Što se tiče noćnog života, uvijek ćemo nadopunjavati ponudu i s vremenom ćemo i uređivati interijer i eksterijer. Uvijek imamo i  tjedne akcijske cijene na napitak kao što je ledeni čaj uz kavu , a imamo 15 vrsta alkoholnih i bezalkoholnih koktela,” rekao je Josip.

nn

Trenutno stanje u ugostiteljstvu, kaže, pred sve koji su u toj djelatnosti stavlja svakodnevno nove izazove no na prvom mjestu uvijek je gost. “Puno je teže u ugostiteljstvu sada nego prije sedam godina ali uz puno truda to će biti bolje jer mi imamo kvalitetnu uslugu, imamo uz kavu u ponudi i kroasan, puštamo sve vrste glazbe, za svačiji ukus pomalo. Kod nas se mogu pratiti utakmice lige prvaka i svi ostali sportovi jer imamo sportski paket, uglavnom dajemo sve od sebe da se gosti kod nas osjećaju opušteno i ispunjeno. Dođite i uvjerite se!

TEKST: Tomislav Milanović   FOTO: T. Milanović

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn