PROMO: „MM DESIGN“, ženski kutak kreativnih sitnica koje čine osnovu dobrog stila

Datum objave: 02. 4. 2017. | Kategorija: 034, Promo

N

POŽEGA – Torbice, marame, šalovi, remenje, ali i kravate i rukavice, kišobrani i šeširi – sve su to male, velike sitnice koje čine osnovu dobrog stila, dajući svakoj odjevnoj kombinaciji onaj, toliko potreban završni touch, čineći i najjednostavnije komade garderobe glamuroznima. Čarobni su to komadići na koje su posebno slabe žene, modni dodaci, accessories, koje od sada možete pronaći u „MM design-u“ u ulici Stjepana Radića 37, Požega.

Iako su njihovi najveći fanovi žene, zanimljivo je kako su značaj „sitnica koje život znače“, prvi uvidjeli frajeri. Dogodilo se to, kažu povjesničari, još u davnom 16. stoljeću, kada se društveni status pokazivao grbovima u obliku broševa koje su modno osviješteni muškarci tog vremena nosili na šeširima i ukrasnim štapovima ze šetnju. Koje stoljeće kasnije, modne su dodatke otkrile i dame viktorijanskog doba, šminkerice koje, bez elegantnih rukavica i kišobrana ukrašenog čipkom, nisu izlazile iz kuće. Iako su modni detalji poznati od davnina, službeni termin “accessory” prvi je put upotrebljen u 19. stoljeću. Riječ je o čarobnim modnim komadićima koji imaju moć i najjednostavnije komade garderobe učiniti glamuroznima, a koje od nedavno možete pronaći i u Požegi.

NN

Istinski stil oduvijek su činile sitnice. Znaju to jako dobro Francuskinje, kraljice modnih dodataka, žene koje, uz tek par klasičnih, vječnih odjevnih predmeta, vlastiti modni izričaj i svakodnevni „look“, grade na kvalitetnoj marami ili šalu, „statement“ komadu nakita, zanimljivom šeširu i remenu, ili, pak, profinjenim rukavicama. Jer, odavno nije tajna kako je, upravo uz pomoć modnih dodataka, moguće potpuno transformirati stil, ali i noseći istu odjevnu kombinaciju, svakoga dana izgledati drukčije. Detalji su to koji imaju moć i najjednostavnije komade garderobe učiniti glamuroznima, a vas pretvoriti u ženu za kojom se okreće, detalji koje, od nedavno, možete pronaći u „MM designu“, u ulici Stjepana Radića 37. Čarobni je to kutak modnih sitnica, u kojem će svaka žena, bez obzira na godine i odjevni stil, pronaći nešto za sebe. Čak i onda kada želi nešto uistinu posebno. Jer, u „MM designu“ želje klijentica su na prvom mjestu, a kreativne ruke vlasnice, Marije Mihaljević, mogu napraviti apsolutno sve.

NNN

Uz dugogodišnju nezaposlenost, i pored čak dvije diplome, razlog je to i pokretanja obrta. Jer, bilo je šteta ne iskoristiti talent, ali i poznavanje tajni ručnog rada, i dugogodišnje hobije ne pretvoriti u poslovnu ideju. I mada je konkurencija velika, a ne manjkaju ni kreativci, Marija s puno optimizma vjeruje kako ima mjesta za sve. Nastojte stoga, čim prije, zaviriti u carstvo modnih dodataka “MM DESIGN” u ulici Stjepana Radića 37, svakog radnog dana od 10 do 14 sati, ili okrenuti broj 091/588-2366, jer, krajnje je vrijeme da se razveselite malim, velikim saveznicima dobrog stila.

I ne brinite ako ne pronađete ono što ste zamislile. U dogovoru s vlasnicom, birajući boje, materijal, ali i konačni izgled željenog modnog dodatka, moguće je napraviti baš sve. Osim toga, ona omiljena proljetna haljinica koju jedva čekate da obučete, baš traži novu zanimljivu ogrlicu.

TEKST: S. Tarbuk      FOTO: D. Pok

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn