PROMO: MM DESIGN- Ukrasne sitnice koje stil znače

Datum objave: 09. 2. 2018. | Kategorija: 034, Promo

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

POŽEGA – Mala crna haljina i zanimljiv komad nakita dovoljni su da zablistate u svakoj prigodi. Zna to svaka žena sa stilom, jer upravo modni dodaci čine razliku. Osim toga, nikad dosta naušnica, ogrlica, narukvica, a i Valentinovo je, pa i dobar povod za darivanje. S nakitom iz MM DESIGNA ne možete pogriješiti.Kreativni je to kutak Marije Mihaljević  smješten u ulici Stjepana Radića 37  u Požegi.

Iako je, kada je riječ o stilu, manje uglavnom više, s nakitom vrijede drugačija pravila. Jer, upravo je nakit, zanimljiv, efektan, drugačiji, ono što čini razliku. S nakitom, osim toga, gotovo nikad ne možete pogriješiti, jer, modna je to sitnica koja veseli svaku ženu. Imajte to na umu narednih dana kada budete tragali za idealnim valentinovskim poklonom i navratite u MM DESIGN. U boji ljubavi, ali i onim manje intenzivnima, glamurozan, ali i elegantno diskretan, efektan i onaj koji poručuje-nakit iz MM DESIGNA kreacija je i ručno djelo Marije Mihaljević, unikatan i originalan, složen s ukusom i osjećajem za lijepo.

nn1 nn2

Za fancy klinke i moderne djevojke, za žene sa stilom i stavom. Ogrlice, naušnice, narukvice. Kao stvorene za darivanje. Jer, nakita nikad previše, stoga, dečki, mjesto je ovo na koje bi trebali navratiti, planirate li svojoj boljoj polovici na pravi način čestitati Valentinovo.

nnn

Osim sjajnog izbora i povoljnih cijena, u MM DESIGNU za vas su pripremili i poklon bonove različitih iznosa, primjerenih svakom džepu, pa imajte i to na umu. Pronađite ih u ulici Stjepana Radića 37,  na Facebook stranici i otkrijte razliku koju čini pravi nakit. Nakit MM DESIGNA!

TEKST: S. T.      FOTO: D. P.

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn