PROMO: MM DESIGN – Škrinjica s nakitom kakav trebate

Datum objave: 13. 10. 2017. | Kategorija: 034, Promo

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

POŽEGA – Ako odijelo čini čovjeka, onda nakit, sasvim sigurno, definira ženu. Jer, ukrasne su sitnice osnova dobrog stila, detalj koji čini razliku, poruka i stav. Osim toga, najbrži je to način kako obično pretvoriti u efektno. I sva sreća pa aktualni modni street style traži nakit. Što zanimljiviji i posebniji, to bolje. Poput onog iz MM DESIGNA. Kreativni je to kutak Marije Mihaljević  smješten u ulici Stjepana Radića 37  u Požegi, škrinjica prepuna sitnica kakvih nijedna žena baš nikada nema dovoljno. Ni previše.

Jer, dobro je poznato kako sjajan par naušnica, statement ogrlica ili narukvica, zanimljiv broš ili po koji sličan kreativni komadić u trenutku mijenjaju svaku odjevnu kombinaciju. Na sreću, i moda je postala manje ozbiljna, pa se nakit s glamuroznih večeri na crvenom tepihu preselio na ulice, postajući „must have“ detalj oko kojeg gradimo stil.Detalji su to kakvi vas čekaju u MM DESIGNU, jedinstveni i kreativni, jednostavni i glamurozni, nosivi u svakoj prilici, ali  i onim najposebnijima.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dogodi li se ,kojim čudnim slučajem, da ne uspijete pronaći ono što tražite, nema problema. Jer, mjesto je ovo na kojem su želje klijentica zakon, a vlasnica, Marija Mihaljević, dovoljno je kreativna pa može napraviti apsolutno sve. Pod uvjetom da znate što želite. Ili, onako, bar od prilike, imate ideju kakav bi nakit najbolje išao uz onu sjajnu haljinu koju planirate obući za doček. Stoga, oslobodite modne instinkte, unesite boje u jesen, i „naoružajte“ se novim nakitom. Osim toga, najlakši je to način na koji ćete poslati poruku svijetu oko sebe i istovremeno biti primijećene.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mjesto je ovo na koje treba „zaviriti“ i kada tražite dobar poklon.Za majku, prijateljicu, sestru, kolegicu s posla. Jer, s nakitom, složit će se svaka žena, ne možete pogriješiti. Stoga su za vas pripremili i poklon bonove, različitih iznosa, primjerenih svakom džepu,  pa imajte to na umu, jer stiže i vrijeme darivanja.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Zbog svega toga, čim prije navratite u MM DESIGN i razveselite se malim, velikim sitnicama koje čine razliku. Čekaju vas svako dopodne od ponedjeljka do subote od 9 do 13, a popodne srijedom, četvtrtkom  i petkom od 17 do 19 , u ulici Stjepana Radića 37, i na broju 091/588 2366

Posjetite i Facebook stranicu.

TEKST: S.T.      FOTO: D. P.

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn