PROMO: MINI MLJEKARA VERONIKA – Od danas u Požegi i Slavonskom Brodu – dobro mi došel prijatel!

Datum objave: 28. 10. 2019. | Kategorija: Promo

POŽEGA – Mini Mljekara Veronika d.o.o. iz  Desinića, od danas, 28. listopada nova prodajna mjesta ima u Požegi i Slavonskom Brodu. Bogata ponuda mliječnih i pekarskih proizvoda i kvaliteta oslonjena na tradiciju Požežanima je dostupna na adresi Matice hrvatske 12, a u Slavonskom Brodu na adresi Stjepana pl. Horvata 51/10.

Mini mljekara Veronika d.o.o.  smjestila se na krajnjem sjeverozapadu Hrvatskog zagorja, u malom mjestu Desinić. Desinićki kraj oduvijek je bio poznat po dvorcu Veliki Tabor i drevnoj legendi o zlatokosoj i nježnoj Veroniki  Desinićkoj, a  upravo ta legenda bila je nadahnuće za ime mljekare.

Sirevi, deserti, jogurti i kiselo mlijeko, kajmak i namazi, maslac, kefir, sirutka i mlaćenica, slatki i slani mliječni namazi, brašno integralno, raženo, kukuruzno, pirovo, konopljino, laneno, sjemnke buče, suncokreta, pekarski proizvodi, čajevi …široka paleta mliječnih ali i pekarskih proizvoda   poznata je već diljem Hrvatske, a sada je dostupna i kupcima u Požegi i Slavonskom Brodu.

Bogatstvo mirisa i okusa, svježina s pitomih zagorskih brega zadovoljit će i najzahtjevnije gurmane. Brojni Požežani danas su posjetili novootvorenu prodavaonicu, a mnogi od njih, kažu već poznaju proizvode po koje će rado dolaziti i u Matice hrvatske 12.

Tražite li tradiciju, kvalitetu i domaću zdravu proizvodnju, dođite u nove Veronikine prostore u Požegi ( ponedjeljka – petka od 07,00 do 20,00, subotom od 07 do 14,00) i Slavonskom Brodu. Dočekat će vas raskošna ponuda, pristupačne cijene i srdačna dobrodošlica ljubaznog osoblja – jer, kako kažu u Mljekari Veronika – dobro mi došel prijatel!

Za više informacija posjetite www.veronika.hr , Facebook ili Instagram

TEKST: S. P.       FOTO: S. P.

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn