PROMO: MINI MLJEKARA VERONIKA – Nove prodavaonice u Požegi i Slavonskom Brodu, otvorenje  28. listopada!

Datum objave: 26. 10. 2019. | Kategorija: Promo

POŽEGA – Mini Mljekara Veronika d.o.o. iz  Desinića, u ponedeljak, 28. listopada otvorit će svoja nova prodajna mjesta u Požegi i Slavonskom Brodu. Raskoš mliječnih proizvoda koji se odlikuju kvalitetom i tradicionalnom recepturom te brojnim šampionskim priznanjima, Požežanima će biti dostupna na adresi Matice hrvatske 12, a u Slavonskom Brodu na adresi Stjepana pl. Horvata 51/10.

Mini mljekara Veronika d.o.o.  smjestila se na krajnjem sjeverozapadu Hrvatskog zagorja, u malom mjestu Desinić. Desinićki kraj oduvijek je bio poznat po dvorcu Veliki Tabor i drevnoj legendi o Veroniki  Desinićkoj, a  upravo ta legenda bila je nadahnuće za ime mljekare.

Sirevi, deserti, jogurti i kiselo mlijeko, kajmak i namazi, maslac, kefir, sirutka i mlaćenica…široka paleta mliječnih ali i pekarskih proizvoda   poznata je već diljem Hrvatske, a sada će biti dostupna i kupcima u  Požegi Slavonskom Brodu. Bogatstvo mirisa i okusa, svježina s pitomih zagorskih brega zadovoljit će i najzahtjevnije gurmane.

Za više informacija posjetite www.veronika.hr, Facebook, ili Instagram

Tražite li tradiciju, kvalitetu i domaću zdravu proizvodnju, dođite 28. listopada u nove Veronikine prostore u Požegi od 9,30 do 20.00 sati i Slavonskom Brodu od 07.00 do 13.00 sati i uvjerite se sami!

TEKST: Promo      FOTO: Promo

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn