PROMO: MARTEX KIDS -Za osmijeh vašeg mališana

Datum objave: 18. 6. 2015. | Kategorija: 034, Promo

N

NOVA GRADIŠKA – Od trenutka kada vaše malo zlato s vama u naručju napusti rodilište, pa sve dok ne uđe u prve tinejdžerske godine, pronaći idealan prodajni prostor uređen poput dječjeg carstva , prepun najboljih i cjenom povoljnih proizvoda, san je svake majke. Jer, složit će se roditelji, njihovi mališani  zaslužuju samo najbolje. A, ono najbolje, znaju Novogradiščani, očekuje Vas u ugodnom prostoru prodavaonice „MARTEX KIDS“, vlasnice Ksenije Grgić,u ulici Jurja Haulika 6,spremno  izmamiti osmijeh vašeg sunašca!

Zahvaljujući dugogodišnjem prodajnom  iskustvu, besprijekornoj usluzi i pomnom osluškivanju potreba svojih klijenata, „MARTEX KIDS“ je, posljednjih godina  postao nezaobilazna adresa svih roditelja, ali i brojne rodbine i prijatelja koji s posebnim užitkom traže najbolje i najkvalitetnije za svoje najdraže. Znajući koliko je važno nositi prirodno, ali i misliti na stil već od najranije dobi, „MARTEX KIDS“ se specijalizirao i orijentirao isključivo na domaći, hrvatski proizvod, nudeći vašim malim nasljednicima sve ono što im je potrebno od trenutka izlaska iz rodilišta do prvih, odraslih godina. Upravo zbog toga, „MARTEX KIDS“ trebao bi biti prva prodajna adresa svake majke, jer samo vas kod njih očekuje prvi outfit po izlasku iz bolnice-velika ponuda kompletića različitih boja i dezena, toliko potrebnih benkica i bodića, prve dekice, ručnici poslije kupanja, ali i Tetra pelene različitih uzoraka. Još je po nečemu „Martex kids“ sasvim poseban. Riječ je o vlastitom proizvodnom posteljnom programu, iznimne kvalitete i prihvatljive cijene koji za vaše najmlađe nudi ogradice, plahtice, setove za krevetiće, jastuke za dojenje, ali i „moj prvi jastuk“, specijalizirani proizvod za odmaranje i ugodno spavanje malih glavica. Tu je i posteljina za malo veće krevetiće, dizajnirana dobro poznatim likovima super-junaka, ali i motivima u kojima će se pronaći svaka djevojčica.

NN

Kada zajedno sa svojim zlatom uspješno prerastete prvu životnu fazu, u „Martex kidsu“ birajte iz bogate ponude hodalica, guralica, hranilica,krevetića s madracima vrhunske kvalitete, te prenosivih krevetića i vrtića, a onda ih smjestite u njihova prva kolica čuvene marke „Bertone“. I po svoje prve igračke navratite u njihovo dječje carstvo, i kući se, ovisno o ukusu vašeg malog vozača, odvezite u vrhunskim modelima kabrioleta ili nešto skromnijim markama vozila. U „MARTEX KIDSU“ nude i sjajne modele biciklića, triciklića, ali i prvih rola za vaše djevojčice. Uz sve navedeno, brinu se i za modno odjevni stil vaših klinaca i klinceza nudećiapsolutno sve- kvalitetetne traperice, moderne muške košulje, haljinice za svaku prigodu, tajce različitih boja i uzoraka.“MARTEX KIDS“ s dobrodošlicom vas očekuje svaki radni dan od 8 do 12, te u poslijepodnevnim satima od 16 do 19.30, a subotom od 8 do 13.30. u ulici Jurja Haulika broj 6. Želite li izmamiti osmijeh na licu svog mališana, navratite u poznato novogradiško dječje carstvo ili se s ponudom upoznajte putem  facebook stranice. Već ćete na samom ulazu shvatiti kako je najljepša i najugodnija kupovina ona koju ćete obaviti za svoje najmlađe.

TEKST: Simonida Tarbuk    FOTO: S.Tarbuk

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn