PROMO: MARPET – OBRT ZA UNIKATNE POKLONE SA SRCEM – Kad poklanjate sa srcem, poklonite iz obrta MarPet

Datum objave: 12. 10. 2018. | Kategorija: Promo

NAŠICE – Svaki put prije rođendana dragih osoba, ista priča. Što pokloniti i što je, zapravo idealan poklon, onaj koji najglasnije govori o osobi koja poklanja ali i prima dar? Saznajte u MarPet-u u Našicama, jedinstvenom obrtu za personalizirane poklone. Ili samo navratite po inspiraciju u poklon galeriju na adresi Petra Preradovića 15, Našice.

MarPet.hr obrt je koji u Našicama djeluje nešto malo više od 3 godine. Priča je to Katarine Sokol, vlasnice, koja se, sa suprugom, poduzetništvom bavi 13 godina i kako kaže, konačno je dočekala trenutak u kojem osobnu strast može pretvoriti u posao, te pri tom istraživati vlastitu kreativnost.

Riječ je o poslu pokrenutom, prije svega iz ljubavi, a onda i iz potrebe za specifičnom vrstom proizvoda, kao i vlastitog opstanka na tržištu. Jer, smatra Katarina, ljudima je dosta komercijalnih poklona i sve se više njih odlučuje pokloniti nešto unikatno, osobno i posebno. Poput, recimo slavonske čuturice, njihovog najprodavanijeg proizvoda koji, po želji kupaca, ukrašavaju različitim motivima- od klasičnih voćnih sve do portreta mladenaca. Da je uistinu riječ o unikatnom proizvodu, dokazuje i činjenica kako je slavonska čuturica prošli mjesec stigla i do Australije, s velikim brojem drugih unikatnih predmeta, na što su u MarPet-u posebno ponosni.

U obrtu MarPet proizvode izrađuju pomoću laserske graverke, stroja koji dizajn grafički prenosi na određenu površinu i u najsitniji detalj. Jedinstvene proizvode izrađuju od šperploče i stiropora, no gravirati mogu i na drvetu. Zbog toga nude široku paletu idealnih rođendanskih poklona kao i poklona za godišnjice, krštenja i krizme u obliku personaliziranih satova, portreta i kalendara. Ponudu proizvoda proširuju svakodnevno, a inspiracija često stiže i od kupaca. Autori su i suvenira grada Našica, koje možete pronaći u tamošnjoj Turističkoj zajednici i koja je, u eri jeftinih i ne tako kreativnih poklona, jedna od rijetkih koje se ponose vlastitim suvenirom.

Posebne promotivne proizvode, poput nosiljki za med, ukrasnih kutija i boca, izrađuju i za potrebe lokalnih OPG-a, a ovih dana „hvataju“ inspiraciju i zalet za izradu božićnih poklona. Jer, vrijeme darivanja samo što nije stiglo.Sve će, kao i uvijek, biti šareno i primamljivo, što će posebno doći do izražaja na ukrasima, stoga, budite ove godine spremni na vrijeme i navratite u MarPet.

Za izradu proizvoda, kažu, potrebno im je pet dana, no u vrijeme blagdana, rok izrade je dva tjedna, stoga, ne čekajte, nego požurite! Za sve poslovne subjekte tu su, kao unikatni pokloni za zaposlenike i suradnike, odlični promo materijali, a osiguravaju i popuste za velike narudžbe. Tražite li ideju, ističu trajni kalendar, uspomenu koju možete koristiti zauvijek, držač za olovke ili ukrasna pakiranja za boce. Provjereno dobar poklon u svakom trenutku je i čestitka koja, kupujete li u MarPetu, u tren oka postaje doživotni ukras za bor. Znajući kako valja uvijek biti konkurentan, ali i ulagati u vlastiti posao, planiraju proširiti obrt s novim strojevima, poput CNC stroja koji će im pomoći u obradi drveta i izradi novih proizvoda, između ostaloga i igrački.

MarPet nudi veliki izbor različitih personaliziranih poklona za vaše najbliže, a uz vlastitu ponudu, tu je i mogućnost osobnog dizajniranja željenog proizvoda na službenoj web stranici. Narudžbom iznad 350 kuna osiguravate besplatnu dostavu. Ako niste spretni s dizajniranjem, uvijek im se možete obratiti na kontakt telefon 098 547 749, pronaći ih na Facebooku   ili osobno navratiti u njihovu poklon galeriju na adresi Petra Preradovića 15, Našice. Tražite li idealan poklon, MarPet vas čeka!

TEKST: I.Ć.      FOTO: promo

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn