PROMO: LA ROSSA ROSA, SLATKA ADVENTSKA ČAROLIJA – Mirisi i okusi Božića čekaju u parku i novom slatkom gradskom kutku

Datum objave: 28. 11. 2021. | Kategorija: Promo

NOVA GRADIŠKA – Iako je s jedinstvenom čarolijom sugrađane upoznala tek prije koji mjesec, La rossa rosa, novi slatki novogradiški kutak vlasnice Suzane Ivanišević, vrlo je brzo postao nezaobilazna adresa svih onih koji vjeruju kako je, bez obzira na pitanje, čokolada uvijek pravi odgovor. Uvjerite se u to i narednih dana te po mirise i okuse Božića navratite u gradski park i prostor u ulici Petra Preradovića 26a, jer kako kažu u La rossa rosi “life is short, make it sweet”

Da je u slatkom itekako moguće uživati i bez grižnje savjesti ili bojazni za zdravlje, dokazala je posljednjih mjeseci, La rossa rosa novi, šarmantno i sa stilom uređen prostor u ulici Petra Preradovića 26a u Novoj Gradiški, mjesto koje je, vrlo brzo, postalo nezaobilazna adresa svih onih koji vjeruju kako je, bez obzira na pitanje, čokolada uvijek pravi odgovor. Nova je to “tvornica” zdravih torti i slastica, priča Suzane Ivanišević u kojoj je, ova neslužbena novogradiška “kraljica kolača” spojila poduzetničku želju i strast prema slasticama sa suvremenim trendovima zdravlja i ljepote.

I eto La rossa rose, mjesta na kojem možete pronaći slastice bez rafiniranih ulja i masnoća, rafiniranih šećera, brašna, umjetnih bojila i konzervansa, baš kao i standardne pa i neizostavne slavonske kolače. Ukoliko, nekim čudom, još uvijek niste otkrili ovaj nezaobilazni slatki kutak i uvjerili se kako i zdravo može biti “njam”, čaroliju koju stvaraju u La rossa rosi tijekom Adventa možete otkriti i u središnjem gradskom parku, jer vrijeme je za okuse i mirise Božića.

Osim toga, kako bi se u blagdansko vrijeme mogli na pravi način posvetiti onima najmilijima, ovo je mjesto na kojem vas čekaju i najbolji božićni kolači. Ne uspijte li iz bogate ponude izabrati slasticu po svom ukusu, s povjerenjem im dopustite da se pobrinu i za to, jer, kreativnosti im ne nedostaje, a i nestrpljivi su da vam pokažu što sve mogu i znaju. “Kužeći” mindset istinskog zaljubljenika u slatko, La rossa rosa ima i dostavu, a od 10 do 11 sati u prodajnom prostoru i 30 posto popusta na sve zdrave slastice. Uvjerite se, u sve to, narednih dana i po mirise i okuse Božića navratite u gradski park i prostor u ulici Petra Preradovića 26a, jer kako kažu u La rossa rosi “life is short, make it sweet”!

TEKST: S. Tarbuk           FOTO: D. Pok/ Promo

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn