PROMO: LA ROSSA ROSA – Pripremu kolača ovaj Uskrs prepustite najboljima, jer dobar desert “gađa” ravno u srce

Datum objave: 11. 4. 2022. | Kategorija: Promo

NOVA GRADIŠKA – Najljepše uspomene gotovo su uvijek satkane i od kolača. Jer, obiteljskih druženja i okupljanja spremljenih u foto albume nema bez stola ispunjenog slasticama. Neka stoga one za Uskrs, budu najbolje. Iz La rossa rose. Okrenite broj 099 527 6543 ili navratite u ulici Petra Preradovića 26.a, u Novoj Gradiški i naručite. Dobar desert uvijek ide ravno u srce!

Kako bi obiteljska druženja i okupljanja oko blagdanskog stola, ona koja ćete zauvijek čuvati i u foto albumima, bila još ljepša, uskršnji stol nezamisliv je bez kolača. Pobrinite se stoga da budu najbolji i ove godine posao prepustite majstorima. Jer, pravi slastičari priči će, uz znanje i stručnost, dodati i onaj toliko potreban magični sastojak- prstohvat čarobne prašine i ljubav.

Način je to na koji slasticama pristupaju u La rossa rosi  slatkom novogradiškom kutku smještenom u ulici Petra Preradovića 26a, koji uz standardne, pripremljene prema tradicionalnim receptima iz bakinih kuharica, nudi i sasvim posebne, zdrave deserte, jer užitak je potpun samo bez grižnje savjesti, a Uskrs bez kolača kao nebo bez zvijezda. Zna to kreativni tim La rossa rose stoga vas ovih dana čekaju u niskom startu spremne sve vaše želje i ideje pretvoriti u neodoljivo slatke zalogaje.

Uz pomno osmišljene deserte bez rafiniranih ulja i masnoća, rafiniranih šećera, brašna, umjetnih bojila i konzervansa, La rossa rosa vješto će pripremiti i sve standardne kao i neizostavne slavonske kolače, dajući svakom svom remek djelu i osobni “touch”, jer pravi desert uvijek gađa ravno u srce.

Prepustite se stoga rukama onih koji to rade najbolje, navratite na dobro znanu adresu ili okrenite broj 099 527 6543. Slastičarke La rossa rose predvođene stručnom rukom vlasnice Suzane Ivanišević spremno čekaju poziv.

TEKST: S. Tarbuk                FOTO: D. Pok/ Promo

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn