PROMO: LA ROSSA ROSA, NAJBOLJA VALENTINOVSKA ADRESA – Zagrizi u ljubav!

Datum objave: 11. 2. 2022. | Kategorija: Promo

NOVA GRADIŠKA – Smatrate li se istinskim zaljubljenikom u slatko, čarobni novogradiški kutak u ulici Petra Preradovića 26a, bez sumnje ste već otkrili. Mjesto je to na kojem će vam, šarmantno i sa stilom, “servirati” užitak bez grižnje savjesti, dokazujući kako sve ono što je dobro ne mora biti i nezdravo. Uvjerite se u to i ovih dana i za Valentinovo navratite u La rossa rosu, adresu na kojoj stanuje ljubav.

Za dobar desert uvijek ima mjesta, jer ide ravno u srce. Baš kao i ljubav, stoga, na Valentinovo, navratite u La rossa rosu, čarobni kutak u ulici Petra Preradovića 26a, adresu na kojoj će vam, šarmantno i sa stilom, servirati užitak bez grižnje savjesti, dokazujući kako sve ono što je dobro, ne mora biti i nezdravo.

Spajajući slastičarsku vještinu, profesionalni pristup poslu i ogromnu količinu emocija, ova jedinstvena novogradiška “tvornica” zdravih torti i slastica, praznik ljubavi učinit će posebnim. Uvjerit ćete se u to zagrizete li u njihov choco box, najnoviju kreaciju koja potvrđuje kako bez slatkog nema niti jedne ljubavne priče, jer, s pravim su začinom ukusnije i svađe i poljupci. Dokazuje to i torta u obliku srca, ni malo obična, jer, u La rossa rosi sve je posebno i drugačije, stoga, probudite avanturistu u sebi i, uz vanjski, čokoladni dio, unutrašnjost ispunite okusima po vlastitoj želji.

Idealno za poklon dragoj osobi, ali i užitak u dvoje. Uz pregršt posebno osmišljenih tematsko- slatkih detalja, na najslađoj novogradiškoj adresi dočekat će vas i bogata ponuda personaliziranih svježe pripremljenih ukusnih i zdravih slastica od pomno odabranih, najkvalitetnijih namirnica,bez rafiniranih ulja i masnoća, šećera,umjetnih bojila i konzervansa, sve u skladu sa strogim HACCAP normama, jer, povjerenje i zadovoljstvo klijenata, ovdje su na prvom mjestu. Baš zato ne zaboravljaju ni na one manje hrabrije, sklone dobrim starim klasicima pripremljenim prema bakinim receptima, poput standardnih i neizostavnih slavonskih kolača.

Znajući kako je dan bez slatkog izgubljen dan, a čokolada uvijek pravi odgovor, La rossa rosa slatkoljupce svakodnevno i s dobrodošlicom čeka i u vrijeme happy hour-a, uz nezanemariv popust od 30 posto na sve zdrave slastice, a tu je i uvijek dobrodošla dostava. Dodajte tome pregršt dobre energije, profinjenog ukusa i stila i eto pravog mjesta za proslaviti praznik ljubavi, jer Valentinovo i užitak ovdje idu ruku pod ruku. La rossa rosa La rossa rosa čeka!

TEKST: Simonida Tarbuk           FOTO: D. Pok/ La rossa rosa

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn