PROMO: Kozmetički salon “Pansiona AS” – Ugrabite sunce i otkrijte vlastitu ljepotu

Datum objave: 19. 6. 2016. | Kategorija: 034, Promo

n

REŠETARI – Da je tijelo hram duše koji, s posebnom pažnjom, valja njegovati , čuvati, ali i razmaziti, znale su još drevne civilizacije. Jer baš kao što odijelo čini čovjeka, sve ono što smo iznutra, itekako je vidljivo izvana. Tijelo i koža pamte, ispisujući, poput godova, godine, ali i osjećaje.I baš stoga, stručna briga o izgledu, odavno nije površnost, hir ili tek, kratkotrajni modni trend. Stil je to života koji će nam tijelo, itekako, sa zahvalnošću znati vratiti.  Brinuti o ljepoti, njezi i zdravlju lica i tijela, pružajući, pri tom, najkvalitetnije usluge, misija je Kozmetičkog salona „Panisona AS“ u  ulici Bana Josipa Jelačića 65 u Rešetarima.

Višegodišnje iskustvo, vrhunska profesionalnost, uhodan tim stručnjaka, najmoderniji kozmetički aparati , najkvalitetniji preparati renomiranih brendova, ugodna, opuštajuća atmosfera, suvremeni opremljen prostor, ali i povjerenje brojnih korisnika, Kozmetički salon „Pansiona AS“, u ulici  Bana Josipa Jelačića 65 u Rešetarima, čine odavno provjerenu adresu na kojoj stanuju lijep i njegovan izgled, ali i zdraviji i kvalitetniji život. Stoga, iskoristite ljeto, godišnje doba u kojem imamo potrebu posebno dobro izgledati, stecite novu, dobru životnu naviku i razmazite duh i tijelo.

Uostalom, upravo o redovitoj njezi ovisi i stanje vaše kože, te na kraju i Vaše zdravlje i izgled. Za početak, odaberite solarij. I ugrabite sunce. Jer, ono prirodno, koliko god život značilo, posljednjih godina postaje neprijatelj naše kože, a nema oku ugodnijeg prizora, složit će se svaka žena, od blago preplanulog tena. Najsuvremeniji uređaj za tamnjenje koji svojim klijenticama nudi „AS“, isijava UV-a i UV-b zrake u omjeru dovoljnom za postizanje željene i zdrave boje, sasvim prirodno i sigurno, stoga, budite uvjerene kako ćete, već nakon prvog tretmana, zasjati. Želite li odlazak u kozmetički salon iskoristiti i za kratak, njegujući, ali i opuštajući predah , zakoračite u vrhunski uređen prostor saune i otkrijte zašto je riječ o prostoriji bez koje Skandinavci  ne mogu zamisliti svoj dom.

img250472

Znajući kako je ljeto posebno izazovno godišnje doba za našu kožu,u Kozmetičkom salonu „Pansiona As“ ponudit će vam poseban tretman-čišćenje i hranjenje lica, tretmane dubinske hidratacije, održavanja optimalne vlažnosti , a potom i dodatnu njegu specijalnim kvalitetnim peelingom ili frekvencijom. Vodite li, pak, računa, i o tijelu, a ne samo licu, ovo je mjesto na kojem će vas kraljevski razmaziti masažom, ali i stručno se pozabaviti s toliko mrskim nam celulitom. Odlučite li si, pak, za prvi put, pokloniti tek jedan tretman, neka to svakako bude depilacija. Jer, krajnje je vrijeme da se jednom zauvijek  oprostite s brzinskim, nestručnim, ali i ni malo estetski izvedenim, grebanjem ( uglavnom tupom) britvicom ispod tuša. Ovdje to rade kraljevski, maherski, depilirajući cijele noge s preponama, potkoljnice, bikini zonu, ali i sve neželjene dlačice na licu. I to još nije sve, jer, toliko je još malih, ali i neophodnih sitnica koje ženu čine lijepom i njegovanom, a koje će  Vam ponuditi u Kozmetičkom salonu Pansiona „As“.

Stoga vam ne preostaje ništa drugo nego da prvi slobodni termin odvojite za same sebe i uputite se u Rešetare.Čekaju vas svakodnevno od 12.30 do 20.30., a niz potrebnih informacija možete saznati i na njihovoj službenoj facebook stranici Pansion-AS-kozmetički-salon ili pozivom na broj telefona 035/ 367 619, ili 367 617. Jer, kako kaže i njihov službeni slogan- U svijetu u kojemu možete biti bilo što, budite svoji! Kozmetički salon Panisona „AS“ za to će se, sigurno, pobrinuti.

TEKST: Simonida Tarbuk       FOTO: S. T./facebook

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn