PROMO: Kozmetički salon Pansiona „AS“ – Osjećajte se i izgledajte poput kraljice!

Datum objave: 20. 6. 2015. | Kategorija: 034, Promo

n

REŠETARI – Još od drevnih egipatskih vremena i hirovitih prohtjeva kraljice Kleopatre, žene su nastojale učiniti i nemoguće ne bi li izgledale njegovane ,privlačne i mladolike. Kupanje u devinom mlijeku, odmaranje duše i tijela u saunama, prvi oblici depilacije, preparativna i dekorativna njega-izumi su za koje suvremene žene mogu zahvaliti egzotičnim Egipćankama. Želite li u sebi probuditi Kleoptaru, osjećati se i izgledati sjajno, navratite u Kozmetički salon pansiona „AS“ u Rešetarima u ulici Bana Josipa Jelačića 65 i priuštite si trenutke čistog užitka!

Iako specijalizirani časopisi tvrde kako o tijelu trebamo misliti tijekom cijele godine, žene su na svoj izgled posebno osjetjive u danima ljeta.Jer, tada je,više nego ikada, tijelo izloženo pogledima, a osjećaj privlačnosti i zadovoljstva vlastitim odrazom u ogledalu, itekako pojačava ženino samopouzdanje. U Kozmetičkom salonu Pansiona „AS“ poklonit će vam ,stoga ,trenutke čistog hedonizma  i učiniti da se svaka  žena osjeća i izgleda kao kraljica . A, temelj svakog dobrog izgleda, znaju vrhunski kozmetičari, na prvom je mjestu masaža-prilika da svom tijelu priuštite opuštanje, a koži regeneraciju.Zahvaljujući stručnim „rukama“ vrhunske maserke, u Kozmetičkom salonu Pansiona „AS“ birajte između masaže cijelog tijela, leđa ili posebno popularne anticelulitne masaže, opustite se i osjećajte sjajno u svojoj koži. Nakon tijela, ne zaboravite na lice, jer, upravo je ono platno na kojemu se najbolje ocrtavaju  naše godine. Priuštite mu, stoga, poseban tretman- očistite ga i nahranite, a potom se počastite specijalanim, vrhunski kvalitetnim peelingom ili frekevencijom. Dobrog izgleda i u vrućim danima ljeta toliko potrebne higijene, nema bez kvalitetne depilacije.

02-04-2015001

Zaboravite, stoga, jednom za uvijek, uporno i uglavnom nestručno „grebanje“ britvicom ispod tuša i poklonite si stručnu depilaciju, istu onu kakvu danas ne bi poznavali da nije bilo Kleopatre.U Kozmetičkom salonu pansiona „AS“ obavljaju depilaciju cijelih nogu s preponama, depilaciju potkoljenica,bikini zone, ali i depilaciju svih neželjenih dlačica na licu. Kako bi se zauvijek oprostili od neurednih obrva, jer, upravo su obrve istinski ukras ženskog lica, prepustite se stručnim rukama kozmetičarke koje će, pravilnim čupanjem, vodeći računa o obliku vašeg lica, kreirati obrve za pamćenje. Nakon dobre masaže i kvalitetne depilacije, otkrijte ljekovite i opuštajuće mogućnosti vodene pare i na kratko odmorite u specijaliziranom, vrhunski uređenom prostoru saune. Sada je vaše tijelo očišćeno i najbolje pripremljeno za ulazak u solarij. Jer, samo je zdrava koža – lijepa koža. Jos uvijek uz najpovoljniju cijenu u gradu, Kozmetički salon Pansiona „AS“sve svoje vjerne klijente ove sezone nagradjuje i sa gratis žetonima.Priuštite svome tijelu privlačnu nijansu toplog sunca, a potom se, umotani u mekoću frotira, razmazite do kraja i  prepustite završnom kraljevskom uljepšavanju. Vodeći računa o ubrzanom dnevnom ritmu suvremene žene, u Kozmetičkom salonu Pansiona „AS“ odnedavno nude i trajni lak za nokte, vrhunskog dekorativnog brenda LNC.Prilagodite izgled svom stilu i garderobi i birajte boju i nijansu kakva vam najviše odgovara . Zaboravite konačno ovo ljeto na oguljeni lak i iskoristite trenutnu akcijsku ponudu lakiranja noktiju na rukama i nogama trajnim lakovima LNC.

nn

Osim dobrog izgleda i samopouzdanja koje će vam zasigurno donijeti već i prvi posjet Kozmetičkom salonu Pansiona „AS“, dobr  razmislite i o drevnom egipatskom vjerovanju koje kaže kako korištenjem šminke i njegujućih tretmana za tijelo stječete  blagonaklonost i zaštitu bogova. Dakle, isprike više nema-poklonite si trenutke čistog užitka i raskoši i osjećajte se poput kraljice! Kozmetički salon pansiona „AS“ vas čeka! Pronađite ih u Rešetarima u ulici Bana Josipa Jelačića 65., nazovite na broj 091 891 8729 ili 035 367 617 ili prošetajte njihovom  facebook stranicom.

TEKST: Simonida Tarbuk    FOTO: S.Tarbuk

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn