PROMO: KNJIŽARA I PAPIRNICA TRIM – Tradicija, kvaliteta i povoljne cijene

Datum objave: 12. 8. 2016. | Kategorija: 034, Promo

n

POŽEGA – Znate li gdje vas očekuje sve što je potrebno kako bi vaš školarac bio potpuno spreman za nove školske pobjede? Pripremate obiteljsku proslavu i želite ukrasiti stol i prostor ukusnim i jedinstvenim ukrasima? Za posao vam je potrebna kvalitetna uredska oprema? Ne morate lutati i tražiti, sve to očekuje vas u Knjižari i papirnici Trim, u Dubrovačkoj ulici 5 u Požegi.

Više od dva desetljeća duga tradicija, bogat asortiman i povoljne cijene odlika su Knjižare i papirnice “Trim” kojoj se zadovoljni kupci uvijek rado vraćaju. Jer, školska oprema, papirnata galanterija i uredski materijal predmeti su koji svakodnevno trebaju, a posjetite li jednom “Trim”, zasigurno ćete opet vratiti, kaže nam vlasnica Snježana Ludvig s uvjerenjem koje potkrepljuje dugo iskustvo. “Knjižara i papirnica Trim radi već duže od 20 godina i doista smo već isprofilirali svoju ponudu u korak s trendovima. Pri tom imamo vrlo povoljne cijene o čemu nam nerijetko i sami kupci govore. Kada dođu, pogledaju našu ponudu, često kažu –  tražili smo na mnogo mjesta ali vi ste najpovoljniji u gradu,” kaže nam vlasnica Snježana Ludvig.

layout

Posla ima uvijek, jer uvijek je nešto u trendu. “Trenutno je aktualna oprema za školarce, a mi imamo školske torbe i ruksake raznih motiva i oblika. Tu su svi školski brandovi na jednom mjestu, čak i za one najzahtjevnije, a uz to imamo i bilježnice, omote, sav pribor koji je potreban kako bi školska godina počela napravi način. Naravno, tu je i papirnata galanterija i uredski materijal. Najtraženiji je asortiman za proslave a tu doista nudimo bogatu paletu od ukrasa za rođendane i svatove, prigodnih stolnjaka, podložaka, ubrusa i salveta svih dimenzija i boja, do svijeća, prskalica i čaša, kutija za kolače i darove i stolnih staza,” kaže Snježana.

DSCN5048

Knjižara “Trim” uz to ima franšizu Svijeta knjige pa uz sve navedeno, kod njih možete nabaviti i sve naslove koje će zadovoljiti vaše potrebe za zabavom i učenjem. Za vaše narudžbe i želje pobrinut će se šest ljubaznih i stručnih djelatnika koji su u “Trimu” gotovo od samog početka, a posjetiti ih možete radnim danom od 7,00  do 20,00 sati te subotom od 8,00 do 13,00.
Za više informacija nazovite 034 275 155 ili  pogledajte www.trim.hr

TEKST: S. P.       FOTO: D. P.

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn