PROMO: KNJIŽARA I PAPIRNICA TRIM – Prije prvog školskog zvona, svi trkom u “Trim”

Datum objave: 28. 8. 2019. | Kategorija: Promo

POŽEGA – Iako bi, do ovog trenutka, sve potrebno za početak nove školske godine trebalo biti spremno, prije nego li zazvoni prvo zvono, valjalo bi još jednom posjetiti knjižaru i opskrbiti se svim potrebnim malim i velikim sitnicama. Sve što trebate i ne znate da trebate, bez puno ćete muke pronaći u Knjižari i papirnici Trim, mjestu s tradicijom i iskustvom koje vas, na istoj adresi, u Dubrovačkoj ulici 5 u Požegi, dočekuje već više od dva desetljeća.

Prije nego li se pozdravimo s dugim toplim ljetom za ovu godinu i pripremimo na prvo školsko zvono i novi početak, valjalo bi, još jednom, posjetiti knjižaru i opskrbiti se svim potrebnim malim i velikim sitnicama. Jer, s novom torbom, šarenom pernicom, bilježnicom s likom omiljenog pjevača i zabavnim priborom i školska će godina biti ugodnija i kreativnija. Sve što trebate i ne znate da trebate, kao i sve ono što ste još eventualno zaboravili, bez puno ćete muke pronaći u Knjižari i papirnici Trim, mjestu s tradicijom i iskustvom koje vas, na istoj adresi, u Dubrovačkoj ulici 5 u Požegi, dočekuje već više od dva desetljeća.

Navratite, jer upravo ćete tamo, uz stručnu pomoć i kvalitetan savjet profesionalnog osoblja, u potpunosti opremiti svog školarca za sve predstojeće izazove, te, uz put, iz bogate ponude, pronaći i ponešto za sebe. Knjige,bilježnice, pernice, omoti, torbe, ruksaci,uredski pribor, papirnata galanterija- sve vas to, po cijenama prihvatljivim svačijem džepu, manje i više poznatih školskih brendova, očekuje u Knjižari i papirnici Trim.

Birajte između široke lepeze blokova, adresara i rokovnika, jer, s kvalitetnim upravljanjem vremena, lakše je nositi se s obvezama, a želite li učenje pretvoriti u zabavu, opskrbite se kvalitetnim geografskim kartama i edukativno-ukrasnim globusima.

Tu je i veliki izbor stalaka za olovke i drugih sitnica bez kojih je vaš, kao i radni stol vašeg đaka, nepotpun, a razveselit će vas i asortimanom za proslave, kao i velikom ponudom zanimljivih i uvijek korisnih poklona, jer s novom školskom godinom, počinje i nova sezona rođendana. Za sve vaše želje i potrebe pobrinut će se ljubazni djelatnici koji vas na dobro poznatoj adresi čekaju radnim danom od 7 do 20 sati i subotom od 8 do 13. Za više informacija nazovite ih na broj 034 275 155 ili pogledajte www.trim.hr/. Prije prvog školskog zvona, trk u “Trim”!

TEKST: S. T.      FOTO: D. P.

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn