PROMO: KNJIŽARA I PAPIRNICA TRIM – Pravo mjesto za školarce, poslovnjake i umjetnike

Datum objave: 20. 6. 2019. | Kategorija: Promo

POŽEGA – Iako više nemaju onu dobro poznatu auru mističnosti, kao nekada davno kada su ih posjećivali tek odabrani, knjižare su i danas mala carstva znanja i skrivenih tajni. Pravo je to mjesto za knjigoljupce, sve vas kojima je potreban novi uredski pribor, materijali za školu ili prigodan poklon. Bilo da ste umjetnik, školarac ili „biznismen“, sve što poželite pronaći ćete u Knjižari i papirnici Trim u Dubrovačkoj ulici 5 u Požegi.

Iako teret kupovine knjiga više nije na roditeljima, posjet knjižari prije početka nove školske godine je obavezan. Jer, treba obnoviti pribor, pronaći novu torbu, a dobro će doći i po koji novi hit naslov za neobavezno čitanje na plaži. Sve što trebate i ne znate da trebate, bez puno ćete muke pronaći u Knjižari i papirnici Trim, mjestu s tradicijom i iskustvom koje vas, na istoj adresi, u Dubrovačkoj ulici 5 u Požegi, dočekuje već više od dva desetljeća.

Znaju to umjetnici, školarci, poslovni ljudi i knjigoljupci, svi oni koji rado navraćuju u Trim, zadovoljni ponudom, uslugom i cijenama. Uz bogati asortiman opreme za školarce-torbe, ruksaci, školski pribor, bilježnice, omoti, pernice-koji će zadovoljiti i one najzahtjevnije, roditelje će razveseliti i zanimljiva akcija- poklon majica za tjelesni.

Tu je i veliki izbor uredskog materijala i papirnate galanterije, a iznimno su ponosni i na svoj party program, jer, bez posjete Knjižari i papirnici Trim, teško ćete organizirati uspješan dječji rođendan i obiteljske svečanosti. Raznovrsni ukrasi, prigodni stolnjaci, maštoviti podlošci, ubrusi i salvete, svijeće, prskalice, čaše, ukrasne kutije za darove i kolače-sve vas to, u svim bojama i dimenzijama, čeka u Trimu, baš kao i ljubazno i stručno osoblje spremno u svakom trenutku pomoći idejom i savjetom.

Mjesto je to na koje rado navraćaju i kreativci, jer slikarski pribor u ponudi dobro će doći i profesionalcima i umjetnicima amaterima. Zahvaljujući franšizi Svijeta knjiga, u Knjižari i papirnici Trim ponose se i sjajnom ponudom naslova svih žanrova- uvijek rado čitanim trilerima i kriminalističkim romanima, putopisima, znanstvenom fantastikom, beletristikom, publicistikom, stoga, prije odlaska na more, obavezno navratite, jer, dokazano je kako samo šest minuta čitanja dnevno, smanjuje stres za čak dvije trećine.

Zavirite li u njihov prostor, budite sigurni i kako ćete dobiti niz ideja za kvalitetan i kreativan poklon, poput torbi brenda Anneke, sjajnog romantičnog vintage dizajna koji će se uklopiti u svačiji stil-malih, velikih, za na rame, ruksaka, ručnih torbica ili novčanika, rokovnika, planera i dnevnika, foto albuma, geografskih karata, ukrasnih globusa.

Dodajte tome cijene prihvatljive svačijem džepu i budite sigurni kako ćete se vratiti. Knjižaru i papirnicu Trim u Dubrovačkoj ulici 5 možete posjetiti radnim danom od 7 do 20 sati, subotom od 8 do 13 sati, a sve dodatne informacije saznajte na broj telefona 034/ 275 155 ili na www.trim.hr

TEKST:S. T.       FOTO: D. P.

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn