PROMO: Knjigovodstveni servis Pupiko – Vrhunska usluga uz prihvatljivu cijenu

Datum objave: 27. 1. 2015. | Kategorija: 034, Promo

n

POŽEGA -Došli ste do zaključka da želite otvoriti sami svoje poduzeće ili obrt? Želite napokon biti svoj šef i raditi stvari na svoj način? Procedura nije jednostavna jer vas na početku čeka puno propisa i pravila. Trebate savjetovanje i knjigovodstvene usluge? Dođite u Knjigovodstveni servis “Pupiko” u Požegi u Vukovarskoj 25. Ovdje vas čekaju stručnjaci s dugogodišnjim iskustvom, koji na visokoj razini profesionalnosti obavljaju posao knjigovodstvenih usluga i savjetovanja za poduzeća i obrtnike. Više o svemu rekla nam je vlasnica Knjigovodstvenog servisa Pupiko, Ružica Zdenka Novak Kesić.

Koliko dugo postoji Knjigovodstveni servis Pupiko i koliko ste klijenata imali?
Djelatnost smo počeli 2000. godine. Kroz ovih 14 godina imali smo preko sto klijenata

Koje sve usluge pružate?
Pružamo knjigovodstvene usluge i usluge savjetovanja za poduzeća i obrtnike. Osim izrade financijskih izvještaja pomažemo našim klijentima kod otvaranja obrta i poduzeća. Vodimo ih kroz poslovanje, savjetujemo i pružamo ostale usluge po potrebi i zavisno o djelatnosti. Ljudi koji su na samom početku otvaranja poduzeća ili obrta bez obaveza i čak i bez naknade mogu doći kod nas na savjetovanje.  Koliko možemo pomoći izađemo u susret svima koji dođu.

Koje sve propise i pravila mora proći čovjek koji,  primjerice, želi otvoriti svoj caffe bar?
Prije početka rada mora odlučiti čime će se sve baviti. Ne moraju se isključivo baviti ugostiteljskom djelatnosti, mogu si stvoriti viziju da se još uz to žele još nečim baviti. Zavisno hoće biti obrt ili poduzeće prvo moraju proći upis kroz sudski registar i kroz obrtni registar. Kada dobiju rješenja sa suda i obrtnog registra moraju se prijaviti u poreznu upravu pa moraju odlučiti hoće li ići u sustav pdv-a ili neće. Automatski su obveznici Zakona o pdv-u, Zakona o porezu na dobit i Zakona o porezu na dohodak. Zatim  ovisno s čim će se baviti moraju proći još niz drugih zakona i propisa

Kolike su promjene u pravilima i propisima ulaskom u EU?
Unazad godinu dvije dana promjene su velike i trebamo ih puno pratiti. U poreznoj upravi dosta se stvari obavlja preko “eporeznog” sustava koji omogućuje dostavu poreznih obrazaca preko interneta, tako da trebate biti i informatički dosta obrazovani. Promjena je dosta i kao knjigovođa  morate uvijek biti u toku.

P1100211

Je li ulazak u EU po vama dobra stvar za male gospodarstvenike i poduzetnike ili loša?
U samom startu se čini da je malo teže i da tu postoji puno prepreka, ali  ipak se otvara puno mogućnosti i povoljnosti. To je sve još novo i treba biti strpljiv, svakakve mogućnosti postoje koje s vremenom omogućuju poduzetnicima i obrtnicima uspješnije poslovanje, tako da mislim da je to dobra stvar.

Kakve su reakcije vaših klijenata?
U poslovanju prolazimo kroz razne situacije, ali velikom većinom su klijenti zadovoljni. U slučaju nesuglasica riješimo ih uvijek. Ako se nama dogodi nekakav propust, što je rijetkost, uvijek se dogovorimo i riješimo to. Do sada nismo imali veće probleme i naši klijenti su zadovoljni.

Planovi za budućnost?
Nastojati ćemo se proširiti na još tridesetak klijenata. To je nekakav optimalan broj koliko još možemo trenutno sa četvero zaposlenih nastaviti pružati kvalitetne usluge na obostrano zadovoljstvo.

Što bi poručili čitateljima Slavonskog.hr, zašto da dođu u Knjigovodstveni servis Pupiko?
Stručni smo, profesionalni i predani svom poslu. Nastojimo pomoći u svim prilikama. Cijena usluge nije previsoka za tu razinu kvalitete koju mi pružamo. Dođite sami i uvjerite se!

Dodatne informacije možete pogledati  OVDJE.
TEL: 034/313 841

TEKST: T.Milanović    FOTO: T.Milanović

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn