PROMO: KLESARSTVO KLJAJIĆ – Uspješna poduzetnička priča temeljena na povjerenju i kvaliteti izrade

Datum objave: 17. 11. 2018. | Kategorija: Promo

NAŠICE/VUČJAK FERIČANAČKI – Klesarstvo Kljajić, vlasnika Mate Kljajića, nastalo na dobrim temeljima privatnog poduzetništva, već 24 godine djeluju u blizini Našica u mjestu Vučjak Feričanački. Predanost poslu, dugogodišnje iskustvo, kvaliteta izrade nadgrobnih spomenika i jedinstveni pristup, ali prije svega, povjerenje, razlozi su zašto i u najtežim životnim trenutcima, s povjerenjem odabrati Klesarstvo Kljajić.

Rad s kamenom jedinstven je posao, obrtnička vještina i pomalo umjetnost koja od čovjeka zahtijeva dobar poduzetnički duh, kvalitetu izrade, pa i poznavanje psihologije, jer klesarima se obraćamo u najtežim životnim trenutcima. Zna to i Mato Kljajić, vlasnik Klesarstva Kljajić, koje, na dobrim temeljima privatnog poduzetništva, već skoro četvrt stoljeća, djeluje u Vučjaku Feričanačkom u blizini Našica.

Zahvaljujući predanosti poslu i dugogodišnjem iskustvu, Klesarstvo Kljajić specijaliziralo se u obradi ploča od mramora, granita i prirodnog kamena. Izrađuju i podne obloge za stepenice, klupice, stupove raznih oblika, stolove, ograde, fontane, obavljaju sve kamenarske radove na sakralnim objektima, sve modernije i traženije pultove i kuhinjske ploče, te nadgrobne i memorijalne spomenike.

Upravo je to i najzahtjevniji dio posla koji, kaže Mato Klajjić, osim izvrsnosti rada i kvalitete izvedbe, zahtijeva i poznavanje psihologije, empatiju i osjećaj emocionalne prisutnosti. Stoga, u najtežim životnim trenutcima, svojim klijentima prilikom izrade ponude i dogovora, nude i jedinstven pristup kroz osobni kontakt i razgovor. Temeljem dugogodišnjeg iskustva, vlasnik Klesarstva Kljajić smatra kako se delikatne situacije poput smrtnog slučaja u obitelji najbolje rješavaju u „četiri oka“, jer tako je najlakše zajednički dogovoriti i cijenu i za klijenta nabolji proizvod. Uvažavajući okolnosti, u Klesarstvu Kljajić stoga nude i plaćanje tek nakon završenog posla i kada je klijent u potpunosti zadovoljan izradom. Jer, ističe Mato, „ svaki zadovoljan klijent najbolja je reklama za nastavak posla”.

Kada je riječ o izradi nadgrobnih spomenika nude veliki izbor nijansi kamena i brojne aplikacije koje izrađuju u suradnji s drugim majstorima, dok se pjeskarenje natpisa „odrađuje“ u vlastitoj radionici. Klesarstvo Kljajić obrađuje i veliki izbor prirodnog kamena za što su, uz susretljivog i radišnog vlasnika, zadužena tri vrijedna majstora, uvjerena kako je dobar rad ogledalo uspjeha. Posao je ovo u kojem se, uz tragične osobne životne priče, puno nauči o ljudskim potrebama i emocijama i izgradi povjerenje, a upravo je to, kaže vlasnik, najvažnije za dobar odnos s klijentima.

Stoga, zbog povjerenja, i u najtežim životnim trenutcima, s povjerenjem izaberite Klesarstvo Kljajić iz Vučjaka Feričanačkog kraj Našica. Za više informacija pronađite ih na adresi Đurđenovačka 91 u Vučjaku Feričanačkom ili na broj mobitela 091 603 2855 ili  www.klesarstvo-kljajic.hr

TEKST: Promo       FOTO: Promo

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn