PROMO: KEMIJSKA ČISTIONICA MARCELJA – Vaši omiljeni odjevni predmeti zaslužuju najbolje, donesite ih u stručne ruke!

Datum objave: 05. 4. 2019. | Kategorija: Promo

POŽEGA – Stiglo je proljeće, vrijeme da zimsku odjeću, čistu i urednu pohranimo dublje u ormar. Vaši omiljeni kaputi i jakne, ali i svi ostali odjevni predmeti zaslužuju samo najbolje – apsolutnu čistoću kakvu jamči tretman u Kemijskoj čistionici Marcelja u Ulici Miroslava Kraljevića 8 u Požegi.

Kemijska čistionica Marcelja ponosi se s više od četiri desetljeća iskustva u čišćenju. No, uz iskustvo, svojim klijentima kvalitetu usluge jamče i upotrebom najsuvremenije opreme za sve vrste kemijskog čišćenja. Čišćenje odijela, zimskih kaputa, vjenčanica, jakni, ali i usluga pranja deka i popluna dio su široke lepeze usluga, kaže nam dugogodišnja djelatnica u čistionici Brankica Andrić.

“Čistimo sve što je dozvoljeno za takvu vrstu čišćenja. Vrlo je važno provjeriti proizvođačke etikete jer nešto ide na kemijsko čišćenje, a nešto u pranje. Iskustvo je značajno, potrebno je znati prepoznati vrste mrlja i nečistoće, a mi smo na svoje dugogodišnje iskustvo koje potvrđuje i veliki broj klijenata, vrlo ponosni,” naglasila je Brankica.

Nestručni pokušaji čišćenja, dodaje, često mogu uzrokovati nepopravljive greške, stoga je svoje omiljene odjevne predmete ipak prepustite stručnjacima. “Ljudi griješe pa idu tako daleko da primjerice zimski kaput operu u kućnoj perilici za rublje, to doista nije dobra odluka. Često nam klijenti tako donose odjevne predmete koje su svojim neznanjem i takvim postupanjem oštetili – naravno teško se tu što može učiniti. Donesite nam stoga svoju odjeću s povjerenjem jer mi ćemo čišćenje odraditi profesionalno i uz svu potrebnu pažnju,” kaže nam Brankica.

U ovo proljetno vrijeme preporučuje čišćenje zimske odjeće kako bi se mogla pohraniti do sljedeće sezone čista i uredna. “Svakako preporučujemo takvo čišćenje jer na odjeći, iako možda nema mrlja, ostaju čestice prašine, pudera, nečistoće iz okoline koje nisu ponekad oku vidljive. Uklonit ćemo to u procesu čišćenja i vaši odjevni predmeti bit će čisti i osvježeni,” savjetuje Brankica.

Mi ćemo svakako poslušati ove savjete, a Vama savjetujemo isto. Možete ih posjetiti na adresi Miroslava Kraljevića 8 ili nazvati na broj 034/275 184. Donesite svoje omiljene komade odjeće u stručne ruke!

TEKST: S.P.      FOTO: S. P.

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn