PROMO: KALA D.O.O, tvrtka za građenje, projektiranje i nadzor – Ime za kvalitetu i objekte koji svjedoče vremenu

Datum objave: 26. 12. 2015. | Kategorija: Promo

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

NOVA GRADIŠKA – Iako je danas iznimno visoko sofisticirana i složena,građevinarstvo je najstarija, ali, zasigurno i najznačajnija grana tehnike.Jer, čak su i neandertalci, potvrdila je arheologija, poznavali određeni oblik primitivno izgrađenih objekata čija je osnovna svrha bila ona zaštitna. Suvremena građevina našim je „skloništima“ dodala estetiku, a u posljednje vrijeme i iznimno važnu energetsku učinkovitost, kombinirajući stručnost, znanje i kreativnost inženjera s darovima prirode ,stvarajući mala i velika „čuda“ u prostoru, svjedočeći o našim životima i navikama, trajući u vremenu. Jer , objekt u kojemu živimo i koji nam je danas puno, puno više nego zaklon od kiše, itekako govori o nama. O njima, govore njihova djela.A oni su KALA D.O.O., tvrtka za građenje, projektiranje i nadzor.

Tvrtka KALA D.O.O. sa službenim sjedištem u Cerniku i uredom u Novoj Gradiški, po mnogo je čemu jedinstvena.Uostalom, želite li uspijeti ,biti prepoznati na tržištu, ali i poslovati u financijski zahtjevnim vremenima kada puno više razmišljamo o onome što jedemo nego o onome u čeemu živimo, onda vaš jedini adut može biti posebnost. A 30-ak uposlenih, uglavnom mladih, visoko obrazovanih stručnjaka, s istim takvim čovjekom na čelu, zasigurno su reference koje ulijevaju povjerenje. Dodajte tome lokalpatriotizam i činjenicu kako su se „dečki“ nakon školovanja odlučili vratiti tamo odakle su i krenuli, smatrajući kako i ovaj dio Slavonije ima pravo na mlade stručnjake i znat ćete „s kim imate posla“.KALA D.O.O. svoje je reference već više puta dokazala na iznimno vrijednim i za svoju sredinu značajnim poslovima i opravdala povjerenje, ali i uložena sredstva.Jer, oni svojim klijentima i potencijalnim investitorima  nude aposlutno sve-jedinstvenu uslugu u Hrvatskoj koja na jednom mjestu uključuje projektiranje svih vrsta poslovnih i stambenih nekretnina, nadzor nad gradnjom, izgradnju svih vrsta objekata, procjenu nekretnina, enrgetsko cetificiranje, te na kraju, ali ne i manje važnu,uslugu legalizacije objekta.

k3

Zahvaljujući znanju i iskustvu, njihovi će vam mladi stručnjaci izraditi energetske preglede za povlačenje novca iz fonda za energetsku učinkovitost pri obovi stambenih i poslovnih objekata na cijelom području Hrvatske, za što posjeduju i službeno ovlaštenje Ministarstva graditeljstva i Fonda za energetsku učinkovitost. Upravo zbog toga, ali i činjenice kako je riječ o mladoj, lokalnoj, ali i iznimno stručno „potkovanoj“ tvrtki, ( ne nedostaju, naravno ni pisma preporuke kao i dobra, stara usmena predaja), za posebno značajan projekt angažirao ih je i Grad Nova Gradiška, a oni su sugrađanima, u rekordnom roku, poklonili suvremenu, sofisticirano „ušminkanu“ , energetsko učinkovitu i štedljivu zgradu Gradske uprave, glavnu ljepoticu Korza. I, mada su formalno „smješteni“ u Cerniku, zahvaljujući znanju, predanosti struci, stalnom praćenju novih građevinskih standarda, kontinuiranom osobnom usavršavanju, viziji, bez koje bi, u današnjem trenutku bilo vrlo teško uspjeti i opstati, preciznosti, kreativnosti i uslužnosti, njihov su „radni teren“ i „gradilište“ puno, puno širi.Uostalom, i svijet je globalno selo, a graditi treba svugdje.Stoga, tražite li pravog partnera za građenje, projektiranje i nadzor, svakako odaberite KALU.Čekaju vas u Cerniku u Frankopanskoj ulici 97/a, na brojevima telefona 098/ 244 176 i 035/ 369-218, a uskoro i na službenoj stranici www.kala.hr

TEKST: Simonida Tarbuk/NGB    FOTO: S. Tarbuk

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn