PROMO: JESENSKI DANI U FITNESS CENTRU BODY ART – Novo radno vrijeme, novi prostori, nove sprave za vježbanje!

Datum objave: 09. 10. 2018. | Kategorija: Promo

POŽEGA – Ne čekajte ponedjeljak, ne čekajte prvi u mjesecu ili pak novogodišnju odluku da počinjete vježbati jer vrijeme za fitness je sada i odmah. Odvojite malo vremena, dođite u Fitness centar Body Art i napravite nešto korisno za sebe i svoje tijelo.

Za ove jesenske dane Body art pripremio je za Vas nekoliko novina. Novouređene prostorije, novi kompleti bučica i utega, proširena kardio oprema, stigli su i novi bicikli te višenamjenska sprava takozvani „kavez“. Kao i uvijek, ovdje vas u svakom trenutku očekuje stručna podrška – treneri koji će rado odgovoriti na svako vaše pitanje i dati koristan savjet i uputu kako pravilno izvoditi vježbe i koristiti sprave kako bi od svog treninga dobili maksimum. Donesite pravu odluku jer fitness je fenomenalna stvar ako se radi pravilno, također je odličan način tjelovježbe jer se može pristupiti individualno i ciljano trenirati ako želite izgubiti na kilaži, dobiti na kilaži ili rehabilitirati neke ozlijede, ili se jednostavno rekreirati i održavati tjelesnu kondiciju. Naravno za sve to bitna je i dobra i poticajna atmosfera stoga je za vas prava adresa Sokolova ulica na brojevima 45 i 47.

Rekreativci bez obzira na tjelesnu kondiciju, a pod stručnim vodstvom mogu pronaći pravu dozu fizičke aktivnosti za sebe uz rekreativni grupni fitness program „Body and soul“ te funkcionalni trening, a za one „ozbiljnije“ tu je natjecateljski bodybuilding i powerlifting. Članovi požeškog Powerlifting kluba Body art, mogu se pohvaliti najnovijim postignućima, a to su dva osvojena zlata na natjecanju „Najjači turopoljac“.

Pronađite motivaciju u sebi, pokrenite se i pridružite se brojnim zadovoljnim i fit članovima Body art fitness centra.
Cijena upisnine je 30 kn, dok je mjesečna članarina za dva treninga tjedno 150 kn, za muškarce je neograničen broj treninga 190 kn, dok su za neke skupine u ponudi akcijske cijene. Tako će učenici, studenti, žene i umirovljenici neograničen broj posjeta platiti 170 kn, a djelatnici MUP-a i pravosudne policije 150 kn. Mjesečna članarina za rekreativni trening „Body and soul“ za dva treninga tjedno je 100 kn. Mjesečna članarina za funkcionalni trening (dva treninga tjedno) je 150 kuna.

Novo radno vrijeme centra je svakim radnim danom od 8:00-22:00, a subotom od 8:00 do 18:00 sati.
Svim korisnicima na raspolaganju je besplatni parking. Posjetite i Facebook stranicu.

TEKST: Promo      FOTO: Promo

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn