PROMO: IZBORNI STOŽER OO HDZ JAKŠIĆ – Ivica Kovačević neće na sučeljavanje s osobom osuđenom za iznuđivanje

Datum objave: 17. 5. 2017. | Kategorija: Promo

nn

JAKŠIĆ – Donosimo u cjelosti priopćenje Izbornog stožera Općinske organizacije HDZ Jakšić u kojem stoji:

Poštovanim čitateljima Portala 034,  a posebno čitateljima s područja Općine Jakšić jer se tema o kojoj ćemo se referirati odnosi na to područje.
Zahvala gospodinu Anti Mandariću na prostoru koji na portalu otvara za općinu Jakšić i njenog načelnika. Odmah na početku obavještavamo sve da se gospodin Ivica Kovačević neće odazvati na sučeljavanje na Portalu 034 na koje  ga  poziva Mladen Raguž, kandidat za načelnika općine Jakšić.
Razloga je više i iznosimo ih ovim redom.
Zalažemo se za svaki oblik demokratske izborne procedure koja će doprinijeti kvaliteti političkih odnosa, kao i programskih rasprava koje mogu donijeti korist Općini Jakšić. No, gospodin Mladen Raguž je već unaprijed pokazao da njegov poziv nije motiviran navedenim razlozima. To između ostaloga potvrđuje i to što na sučeljavanje nisu pozvani i drugi kandidati koji vjerujemo imaju također štogod reći o svojim kandidaturama.
Zatim, potpuno je netočno da je gospodin Ivica Kovačević ili netko od njegovih suradnika o gospodinu Ragužu i njegovoj listi govorio kao „glavnom neprijatelju“. Naime, oni nemaju niti sporednih, niti bilo kakvih, pa tako niti  glavnih neprijatelja. To im jednostavno nije u ljudskoj, a time i političkoj naravi. Štoviše, gaje poštovanje prema svim drugim političkim opcijama i promišljanjima i rado prihvaćaju svaku konstruktivnu ideju koja može unaprijediti bilo što u Jakšiću.
No, postoji glavni razlog neodazivanja na poziv Mladena Raguža. Nepristajanje na politiku laži i ucjena, a to Mlade Raguž čini već neko vrijeme. Zato njegova konstatacija kako Ivica Kovačević nije reagirao niti na jedan njegov, citiramo, uradak, jeste točna, jer na takve uratke mogu reagirati samo institucije pravne države, a u tom smislu su i pokrenuti procesi . Mladen Raguž tvrdi da je nekoga “razotkrio, ogolio, i pokazao“. No, te radnje je trebao učiniti prema svojim suradnicima i osobama s njegove liste jer neki tvrde da nisu imali pojma o načinu na koji je svoj posao prije nekoliko godina radio Mladen Raguž. Naime dotični je već suđen i osuđen za kazneno djelo ucjene i iznuđivanja s ciljem stjecanja protupravne imovinske koristi. Mlade Raguž kao djelatnik financijske policije vršio je iznudu  kod vlasnika poduzeća u kojem je vršio kontrolu i tražio da ovaj plati 75000DEM kako  mu ne bi blokirali račun poduzeća. Sve o presudi je u  privitku ovoga teksta -> PRIVITAK
Zato neće biti sučeljavanja, jer  se ne želi pristati i sudjelovati u politici krivotvorenja i ucjenjivanja lažima kroz razne uratke  osobe koju je hrvatski sud već osudio zbog sličnih stvari.
Od Mladena Raguža očekujemo prije svega da se ispriča stanovnicima Općine Jakšić.
S poštovanjem,
Izborni stožer OO HDZ Jakšić

TEKST: PROMO     FOTO: S. P.

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn