PROMO – Ivan i Ante Rajič: “Od Baze napravite svoju bazu za opuštanje, odmor ili posao“

Datum objave: 07. 10. 2017. | Kategorija: 034, Promo

N

POŽEGA – Caffe bar Baza otvoren je proteklog ljeta na adresi Frankopanska 28. Na starom, dobrom mjestu, u sklopu kojeg je i kladionica, ali s novim i odličnim vlasnicima. Naime, otac i sin, Ivan i Ante Rajič, odlučili su iznajmiti poslovni prostor i tamo pokrenuti obiteljski kafić, simboličnog imena.

„Sin Ante je odlučio otići trbuhom za kruhom u Njemačku i meni je priopćio tu odluku. Kako je situacija u našoj državi takva kakva je, a pošto nikako nisam htio “izgubiti” sina, odlučio sam mu pomoći kako bi zajednički pokrenuli kafić te mu tako stvoriti radno mjesto i mogućnost ostanak u domovini. Inače sam već dugo u ugostiteljstvu, bio sam vlasnik  pizzerije u Pleternici”, priča nam otac, Ivan Rajič.

NN

Sinoć se u kafiću organizirano gledala utakmica hrvatske reprezentacije, pića su bila po akcijskim cijenama, a vlasnici su se potrudili ispeći pečenku te počastiti svoje goste kako ne bi gladni gledali gotovo pa odlučujuću utakmicu za našu reprezentaciju.

M1 M2

“Obiteljski smo kafić, želimo stvoriti i stvaramo jedan dobar ambijent, a sve generacije ljudi su dobrodošle. Ime kafića, Baza, sve govori. Također smo i bajkerski kafić, s velikim parkingom ispred i oko kafića, a za one željne malo kladioničarskog uzbuđenja, tu je i kladionica”, ispričao nam je sin Ante.

NNN

Osoblje kafića je profesionalno, a vlasnici su pravi domaćini koji će se u svakom trenutku potruditi da se svaki gost osjeća dobrodošlo i kao kod kuće. Cijene kave i ostalih pića su povoljne za svačiji džep, prostor je velik, prostran i svijetao, a terasa vrlo ugodna. Tu je i stol za bilijar ako želite pokazati svoje umijeće baratanja štapom. Od Baze napravite svoju bazu, bilo to za jutarnju kavu, poslovni sastanak ili večernje opuštanje uz čašu piva, dobro društvo i utakmicu.

TEKST: B. M.        FOTO: B.M.

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn