PROMO: ISPRATITE STARU I DOČEKAJTE NOVU U GRGINOM DOLU – Doček po mjeri iskusnih hedonista!

Datum objave: 18. 12. 2019. | Kategorija: Promo

POŽEGA – Želite li se na pravi način oprostiti sa “starom” i uz posebnu atmosferu dočekati Novu, organizaciju najdulje noći u godini najbolje je prepustiti stručnjacima, jer vaš dobar provod, njihov je posao. Dovoljno je tek “okrenuti” 098/ 954 3757 ili 098 / 913 9308 i rezervirati mjesto. Grgin dol čeka vas s dobrodošlicom!

Ugodan prostor, topla atmosfera, bogata svečana večera, neograničena konzumacija odabranih pića. Dodajte tome pomno odabranu glazbenu kulisu, po mogućnosti uz žice tamburice, dugogodišnju tradiciju i eto sastojaka za vrhunski provod. Sve to, ali i puno više, svima onima željnim dobre zabave, ponudit će restoran Grgin dol, najbolje mjesto za doček Nove godine.

Odlučite li staru ispratiti iz “Grge”, za cijenu ulaznice od samo 300 kuna, iskusni domaćini nahranit će vas do sita, napojiti odabranim pićima, počastiti neizostavnim pjenušcem u ponoć, pa, onda još, koji sat kasnije, dodati i tanjur toplog gulaša od junetine i divljači, jer, uz ludu zabavu na plesnom podiju, brzo se ogladni. Kako je riječ o najsvečanijoj noći u godini i meni je sasvim poseban. Uz aperitiv i hladnu priču sastavljenu od pršuta, sira, kulena, orašastih plodova i suhog voća, tu je i pileća juha s julienne povrćem, a potom i bogati silvestrovski pladanj kreiran tako da zadovolji sve ukuse. Birajte između pečene teletine, svinjetine s medom ili piletine sa špinatom i sirom, uz pekarski krumpir, rižu s povrćem ili krokete, te nekoliko vrsta salate.

Bogati meni zaokružit će torta, koja će vam, uz čašu- pjenušca u ponoć, sjesti u slast. Za generalnu radost tu je i neograničena konzumacija odabranih pića, jer, valja zaliti i starih i novih 12 mjeseci, kao i mogućnost noćenja za dvoje s bogatim slavonskim doručkom slijedećeg jutra, stoga, dolazite li u paru, svakako razmislite o ovoj opciji i prvi dan 2020. dočekajte kraljevski, budeći se u tišini pitome prirode, uz pjev ptica. Uz gastro ponudu kreiranu da Vam izmami osmijeh i osigura energiju za višesatnu zabavu, tu je i ekipa Tamburaškog sastava Merak, spremna svirati do jutra i ispuniti svaku vašu glazbenu želju. Sve su to dovoljni razlozi da Novu godinu dočekate u Grginom dolu, stoga, ne razmišljajte puno, okrenite broj 098 / 954 3757 ili 098 / 913 9308 i vidimo se!

TEKST: S. T.        FOTO: Promo

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn