PROMO: HOTEL GRGIN DOL – Dočekajte Novu godinu u ozračju tradicije i kvalitete

Datum objave: 04. 12. 2016. | Kategorija: 034, Promo

docek-2017

POŽEGA –  Ispratiti staru i dočekati novu godinu može se samo jednom u godini, zar ne? Jedinstven je to događaj koji želimo podijeliti s najdražima, u noći koju ćemo pamtiti u  najboljem okruženju. Za jedinstven događaj, potreban je i jedinstven ambijent – hotel Grgin dol.  Očekuju vas prepoznatljive vrline –  tradicija i kvaliteta, birana autohtona ponuda i vrhunska zabava.

Uz “Zlatni vez” koji će vas darivati zlatnim nitima dobre zabave, tu je i bogata gastronomska ponuda, temeljena na izvornim receptima i okusima. Od šunke, buđole i kultnog slavonskog kulena do zamamnih janjećih kotleta i vrhunskih telećih medaljona na Požeški način, raskošne torte koja će razmaziti svako nepce, do kraljice svake slavonske trpeze i slavlja – sarme. Užitak u dobrom zalogaju pratit će i plemenita kapljica s potpisom poznatog vinara Krauthakera. To je zvjezdani doček kakav vam može ponuditi samo Grgin dol!  Očekuju vas s dobrodošlicom!

Sve informacije na tel. 034 / 273-222, 095 / 350-6000 ili 098/954-37- 37,  kao i na adresi Grgin dol 20, Požega. Posjetite i www.hotel-grgin-dol.hr  ili Facebook

TEKST: S. P.       FOTO: plakat

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn