PROMO: FRIZERSKI STUDIO „DADA“- Od sada i u vašem domu

Datum objave: 04. 5. 2018. | Kategorija: 034, Promo

NASLOVNA

POŽEGA – “Jedno šišanje, molim.. na adresu…” Dobra frizura popravit će i najlošiji dan i pružiti vam potrebno samopouzdanje u svakoj prilici. O frizuri ovisi naš kompletan izgled, ona je način na koji izražavamo osobnost i šaljemo svijetu poruku. Klasična ili moderna, romantična ili buntovna, muška ili ženska. Odaberite i okrenite broj 099/821 8079, jer, ne stižete li ili ne možete, Frizerski studio DADA dolazi na vašu adresu.

I dok su, ne tako davno, dostavu hrane, takozvanu „take away food“ nudili tek rijetki promoćurni ugostitelji, desetak godina kasnije savršeno je jednostavno i sasvim uobičajeno, ručak naručiti mobitelom. Tehnologija tome i služi. Mudro su to „iskoristile“ u Frizerskom studiju DADA, pa osmislile sasvim posebnu uslugu-„šišanje to go“. Dovoljno je tek okrenuti broj i dogovoriti termin, sve ostalo je njihova briga.

DADA 2

Ne stižete li ili ne možete, zbog godina, bolesti, Frizerski studio DADA spremno čeka na poziv, pripravan ponuditi šišanje, farbanje, pramenove, ma, zapravo, sve ono što s kosom poželite. I ima još nešto, skoro pa jednako atraktivno. Cijena šišanja je 20 kuna, što je dokaz kako i vrhunska usluga ne mora i nije uvijek skupa. I mada se odlaska frizeru, u potpunosti, unatoč manjku slobodnog vremena, ne bi odrekla niti jedna žena, jer to su oni naši mali slatki trenuci za same sebe, „šišanje to go“ usluga je kao skrojena za trenutke u kojima ste spriječeni osobno doći do salona, a potrebna vam je frizura.

DADA 3

I da ne bi bilo zabune i spolne diskriminacije, u „Dadi“ će se pobrinuti i za muškarce. Čekaju vas u Cerničkoj ulici 54., na broju 099 821 8079 i na facebook stranici FACEBOOK STRANICI, spremne popraviti vam i najlošiji dan. Onako kako to može samo dobra frizura.

TEKST: S.T./PROMO          FOTO: D.P./ PROMO

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn