PROMO: Frizerski salon ESTETIC – Prvih deset uspješnih godina obilježeno uz novi izgled i nove usluge

Datum objave: 11. 11. 2017. | Kategorija: 034, Promo

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

POŽEGA – Imati lijepu i njegovanu kosu i dobru frizuru odavno više nisu, tek, pitanje luksuza. Sada to postaje vrijeme. Jer, složit će se svaka žena, nije baš uvijek jednostavno pronaći tih potrebnih nam 60-tak minuta za vlastiti dobar izgled i samu sebe. Razumijevajući potrebe i stil života svojih klijentica, obilježavajući istovremeno, prvih deset godina rada i novi izgled prostora, Frizerski salon ESTETIC u Orljavskoj ulici 32., nudeći uslugu narudžbi i individualnih termina, od sada, osim o kosi i izgledu, vodi računa i o vašem vremenu.

I dok su u vrijeme naših mama i baka, osim za „dotjerivanja“, frizerski saloni služili i kao mjesta susreta, druženja i ugodnih ženskih ćaskanja, danas je to prostor na koji „bježimo“ u trenutku kada trebamo opuštajućih sat vremena za samu sebe. Osim toga, njegovana kosa i dobra frizura, odavno više nisu samo pitanje luksuza. Stav je to i o osobnoj higijeni, pitanje profesionalnosti, poruka koju šaljemo svijetu. Potrebno je, tek, u vlastitom pretrpanom dnevnom rasporedu, pronaći vrijeme za odlazak u frizerski salon. Svjesna je toga i Ivana Horvatović, vlasnica ESTETIC-a, stoga je, obilježivši prvih 10 godina uspješnog rada, istovremeno s osvježenjem prostora, svojim klijenticama odlučila ponuditi upravo to-priliku da na frizuru dođu upravo onda kada je to njima najzgodnije, birajući trenutke u kojima nema prevelike gužve, ali i u kojima će se moći potpuno isključiti od svih ostalih obaveza.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Uz već poznatu ugodnu atmosferu, pomoći će u tome i nedavno obavljen make over salona, šalica kave ili čaja, opuštajuće, ženama toliko drago štivo o modi i ljepoti, te, prije svega, stručne i kreativne ruke ekipe Estetica. Jer, uz mogućnost osobne, telefonske ili internet narudžbe, upravo su kvaliteta, stil i način rada, baš kao i kontinuirana edukacija u vlastito znanje, upoznaje vlasnica, elementi koji ovaj frizerski salon čine bitno drugačijim od ostalih. Dodajte tome 15 godišnje iskustvo i dobro poznatu adresu na kojoj posluju od prvog dana, i eto razloga zašto izabrati Estetic. Iako su ovdje žene – kraljice, jako su im dragi i njihovi brojni muški klijenti. Dokazuje to i činjenica da se mogu, ali nisu i obvezni naručiti, jer za njih uvijek potrude pronaći termin i tijekom dana.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Zbog svega toga, navratite u Frizerski salon ESTETIC i provjerite. Vrše usluge modernih i klasičnih šišanja za žene, muškarce i djecu, bojanje biljnim i trajnim bojama, ugradnju double hair i klasičnih ekstenzija, pobrinut će se i za vaše obrve, a onda baciti i potreban završni „touch“ profesionalnim dnevnim i večernjim make up-om. Za vas rade svakodnevno, ponedjeljkom i srijedom od 12 do 19 sati, utorkom, četvrtkom i petkom od 8 do 15, a subotom do 13 sati, spremni da zazvoni broj 099/ 7234002  Jer, kvaliteta je bitna! FRIZERSKI-SALON-ESTETIC

TEKST: S. T.    FOTO: D.P.

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn