PROMO: „Foto studio Z“- Mjesto na kojemu se stvaraju uspomene

Datum objave: 27. 11. 2014. | Kategorija: 034, Promo

93x56

NOVA GRADIŠKA – Nije slučajno da su u umjetnosti fotografije neka od najvećih svjetskih imena  bila ona ženska. Jer, žene, čak i onda kada se nalaze iza objektiva imaju neku posebnu estetiku, oko koje u stvarima i svijetu traži, na prvom mjestu, ljepotu.  Ljepota zabilježena fotografijom, već godinama stanuje u studiju Z, profesionalnom, obiteljskom  kutku u kojem nastaje čarolija.

Unatoč napretku tehnologije, fotografija je magija koja nas svakodnevno iznova iznenađuje, podsjećajući na najznačajnije životne trenutke, donoseći miris nostalgije i nekog davnog, zaboravljenog vremena. Jer, ništa ne može tako snažno zabilježiti i sačuvati vrijeme, ali i stvoriti uspomene poput fotografije zauvijek spremljene između korica obitljskih albuma, ili pohranjenje na nekom novom suvremenom mediju.  Čarolija fotografije godinama stanuje u foto studiju „Z“, mjestu koje je od malog obiteljskog prostora , zahvaljujući ljubavi , entuzijazmu i kontinuiranom ulaganju u posao, s vremenom izraslo u nezaobilaznu točku i idealnog partnera svih vaših obiteljskih svečanosti.

Priča o „Foto studiju Z“ priča je o 35 godina iskustva , kombinaciji obiteljske tradicije, ali i mladih, kreativnih snaga i suvremenog znanja koje je, s vremenom, rezultiralo i značajnim uspjehom  na polju digitalne fotografije. Svojevrstan je to vremplov zbivanja, mjesto koje, zahvaljujući lokalpatritozmu vlasnice, čuva sve najvažnije događaje iz života jednog grada i njegovih stanovnika, ali i priča bezbrojne pojedinačne priče, jer, dobro snimljena fotografija i objektivom pomno odabran trenutuk, govore više od tisuću riječi. Tražite li, stoga mjesto na kojem nastaju uspomene,  s povjerenjem se prepustite kameri i oku male, obiteljske ekipe Foto studija „Z“.

47

Zahvaljujući vrhunskoj opremi za kvalitetno fotografiranje i izradu fotografija, riješite problem fotografija za dokumente u samo pet minuta, ali i iskoristite mogućnost napretka tehnologije i birajte između bogatog spektra usluga . Prostor je to jedinstven i kao mjesto s najmodernijom i najboljom digitalnom tehnologijom ( FUJI Froniter) za brzu izradu fotografija, kako uobičajenih, tako i velikih formata, mjesto idealno i po svojoj lokaciji – u neposrednoj blizini središta grada, crkve i parkirališta, što će vam posebno dobro doći u trenutku velikih obiteljskih proslava. Sačuvajte dragocjene trenutke zauvijek, ali i izaberite jedinstven poklon, jer Foto studio Z samo će za vas fotografiju izraditi na svemu što poželite, ali vam je i ponuditi u velikim formatima. Osim toga, na izbor vam nude i sasvim posebne instant foto suvenire, mini albume, jedinstvene slikovnice od vaših fotografija gotove za samo 20 minuta.

Profesionalno osoblje novogradiškog „Foto studija Z“ osim toga, izaći će vam u susret , te snimiti i fotografirati sve Vaše najdragocjenije trenutke poput vjenčanja, krstitki ili rođendana, kreirajući za vas nezaboravan poklon u obliku specijaliziranog „wedding booka“, ali i jedinstvenih paketa za mladence. Želite li ići u korak s vremenom, u prostoru „ Foto studija Z“, odnedavno vas čeka jedinstveno sučelje za narudžbe, na kojem, pratite li jednostavne upute, možete naručiti sve što ono što je s fotografijom moguće učiniti.

Želite li nadolazeće blagdane učiniti posebnima, kod njih pronađite i sasvim originalan poklon. Spremite trenutak zauvijek i najdražim osobama poklonite jedinstvene, personalizirane albume, kalendare, magnete za hladnjak, čestitke ili kuglice za bor s odabranom fotografijom.  U svakom slučaju, tražite li trajni podsjetnik na dobre trenutke, bez fotografije neće ići. Stoga, navratite u novogradišku ulicu Alojzija Stepinca broj 1, pronađite ih na službenoj stranici http://www.fotostudioz.com svoje posebne zahtjeve uputite na službenu mail adresu: fotostudio_z@optinet.hr , ili jednostavno „okrenite“ broj 035/362 544 i otkrijte magiju fotografije.

I, nikako se, nakon onog majstorovog „ptičica“, ne zaboravite nasmijati!

TEKST: S. Tarbuk    FOTO: Foto studio Z

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn