PROMO: FOTO STUDIO DATIS – Digitalni tisak, grafički dizajn, fotografija i video snimanje na jednom mjestu

Datum objave: 24. 5. 2015. | Kategorija: 034, Promo

n

POŽEGA – Tražite poseban poklon kao što je primjerice fotografija u drvetu ili suvenir posebnog oblika sa ugraviranom porukom, trebate fotografije za dokumente, etiketu za svoje vino ili čaše. Sve ove oblike usluge pronaći ćete u Foto studiu “Datis” u Orljavskoj ulici 33 u Požegi. Po povoljnoj cijeni i u brzom roku vaše želje će biti ispunjene uz 20-godišnje iskustvo vlasnika i djelatnika Datisa, Daria Brusa koji nam je rekao više o svemu.

“Obrt Datis postoji od 2001. godine, a prije toga sam pet godina radio u tiskari. Dvadeset godina radim tiskarske poslove. baziramo se na  digitalni tisak, offset tisak, graviranje na staklo, drvo, plastiku, rezanje, fotografiranje za dokumente i kataloge. Otac mi je po struci grafičar, cijeli život radi taj posao pa sam uz njega i krenuo u taj posao i naučio puno od njega. Njegovo iskustvo mi puno znači pa mi tako i danas pomogne kvalitetnim savjetom ako naiđem na problem,” rekao je Dario. Brojni su klijenti ističe, s kojima surađuju preko deset godina. “Surađujemo sa  firmom Clarum,  App, Ljekarnom Škoko, Poliklinikom Intermed, Spin Vallisom, Gradom Požegom, Gradom Pleternicom, Gradom Kutjevom, Vladorena kavom i drugima. Radimo i etikete za brojne vinare, a osim domaćih imamo kupce i u Zagrebu te po moru.  Ovaj posao kao i svaki moraš voljeti. Ako nešto ne voliš ne možeš to obaviti kako treba. Treba biti pedantan, imati živaca, i moram puno paziti,” rekao nam je Dario.

nn

Svake godine ulaže i u novu opremu kako bi unaprijedio svoju uslugu: “Novi laserski stroj koji smo uzeli ove godine gravira na staklo, drvo, plastiku i kožu. On može rezati mekše drvo poput topole, šperploču, pleksiglas i  ima rotaciju za okrugle predmete. Ima široki krug i na njemu se može napraviti puno unikatnih stvari, poklona kao što je slika u drvetu što je jako skupo kada se radi ručno, a ovo ne izađe tako skupo. Trudim se raditi kvalitetno, povoljno i uvijek u dogovorenom roku, a uz moje 20-godišnje iskustvo i 40-godišnje iskustvo rada u struci mog oca kupac će uvijek izaći zadovoljan,” rekao je Dario. Više informacija potražite na facebook stranici.  ili ovdje.

Tel: 034 319 153, mob: 098 811 513, e-mail:   studio.datis@gmail.com

TEKST: T.Milanović     FOTO: T.M/Datis

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn